Region

Svet

Veličanstveno slavlje porodice Trajković: Krštenje male Nike i prvi rođendan u jednom danu!

Porodica Trajković proslavila je krštenje svoje unuke Nike i njen prvi rođendan u istom danu. Nakon svečanosti u hramu Pokrova Presvete Bogorodice, slavlje je nastavljeno u luksuznom restoranu u Beogradu, gde je Nika oduševila sve prisutne svojom elegancijom i osmehom, dok je porodica uživala u ovom emotivnom trenutku.

Veličanstveno slavlje porodice Trajković: Krštenje male Nike i prvi rođendan u jednom danu! Foto: Printscreen Youtube/Alo





Porodica Trajković je danas proslavila poseban trenutak - krštenje male Nike, ćerke Marka, sina popularnog pevača Đanija, zajedno s njenim prvim rođendanom. Obred je održan u hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Vračaru, mestu koje nosi veliko značenje za ovu porodicu, budući da su ovde krštena i njihova deca.

Nakon svečanog obreda, organizovano je slavlje u prestižnom beogradskom restoranu, gde su okupljeni gosti uživali u svečanoj atmosferi. Ponosni roditelji, baka i deda Đani, stigli su među prvima, a najviše pažnje privukla je slavljenica Nika u predivnoj haljini koja je odiše elegancijom prave male princeze.


Slađa i Đani stizu na slavlje
Foto: Printscreen Youtube/Alo


Ovaj poseban dan bio je ispunjen ljubavlju, radošću i emotivnim trenucima, ostavljajući dubok trag na sve prisutne. Uz smeh i sreću, porodica Trajković je obeležila krštenje i prvi rođendan male Nike, dan koji će zasigurno pamtiti godinama.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>