Region

Svet

Nika Tošić uzburkala javnost: Šokantan komentar pedofila na TikToku!

Mlađa ćerka Jelene Karleuše, Nika Tošić, postala je meta uznemirujućeg komentara na TikToku. Dok deli svoje svakodnevne tinejdžerske avanture, jedan manijak je napisao neprimerenu poruku, što je izazvalo burne reakcije javnosti. Javnost očekuje reakciju njene majke, poznate po oštrom stavu prema sajber nasilju.

Nika Tošić uzburkala javnost: Šokantan komentar pedofila na TikToku! Foto: Printscreen Youtube/Trendy




Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika Tošić, postala je popularna na TikToku gde često deli trenutke iz svog života, uključujući pripreme za školu, promene frizure i šminke, te komentariše različite situacije karakteristične za tinejdžerski period. Kao ćerka poznate pop zvezde, često se suočava sa šaljivim komentarima koji aludiraju na to da bi mogla „provaliti“ u Jelenin laptop i otkriti nove pesme koje svi željno iščekuju.


Jelena i Duško
Foto: Printscreen Youtube/Trendy


Iako su takve šale postale uobičajene, na društvenim mrežama često nailaze i zlonamerni komentari, pa je tako jedan uznemirujući komentar izazvao buru reakcija. Naime, jedan korisnik je ostavio neprimerenu poruku na Nikinu objavu, što je privuklo pažnju javnosti.

Jelenu Karleušu je poznata po tome što se uvek zalaže za zaštitu ugroženih osoba, posebno kada je reč o njenoj deci. Ostaje da vidimo da li će preduzeti zakonske mere u vezi sa ovim incidentom i na koji način će reagovati na ovakav vid sajber nasilja.


Objavu možete pogledati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>