Elita 8

Parovi

Elita 8: Nenad Aleksić Ša slomljen zbog Mione i Gasttozza!

Emotivni preokret u Beloj kući! Nenad Aleksić Ša doživeo je emotivni slom u rijalitiju "Elita 8" nakon što je saznao da Miona Jovanović pokazuje simpatije prema Gasttozzu. Saznanje ga je toliko uzdrmalo da se povukao od cimera, a pitanje ostaje - da li će Miona uspeti da se opravda?

Elita 8: Nenad Aleksić Ša slomljen zbog Mione i Gasttozza! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV






Nenad Aleksić Ša je doživeo emotivni preokret nakon što je čuo glasine da Miona Jovanović pokazuje simpatije prema Gasttozzu, diveći se njegovim šalama. Ove informacije su ga potpuno destabilizovale, pa se povukao iz društva cimera, tražeći samoću kako bi se nosio sa situacijom. Ša je čak napustio emisiju i sklonio se u vešeraj, a pitanje ostaje da li će Miona uspeti da opravda svoje ponašanje i objasni mu situaciju.

Jedno od pitanja tokom emisije bilo je: „Miona, dok se tvoj dečko raspravlja s Acom, ti se smeješ Gastozovim šalama i proveravaš svoj izgled. Da li je to primereno?“ Na ovo je Miona odgovorila kako je Nenad sposoban da se sam nosi sa raspravama, te da je njen smeh bio reakcija na Gasttozzovu imitaciju Ša, koja je zabavila sve prisutne.



Nenad Aleksić Ša leži na krevetu
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga


Gasttozz je dodao svoju šalu da je on „broj dva“ u ovakvim situacijama, na šta je Miona još jednom naglasila da je Nenad „broj jedan“. Ša, duboko povređen, izneo je svoje mišljenje o celokupnoj situaciji, pitajući se da li Miona zapravo gaji osećanja prema bivšem ili prema Gasttozzu, izražavajući frustraciju zbog toga kako ga predstavljaju.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>