Region

Svet

Bojan Grujić završio u bolnici: Pevač otkrio detalje zdravstvenog stanja!

Suprug Mije Borisavljević, Bojan Grujić, podelio je sa fanovima zabrinjavajuće vesti o svom zdravlju. Popularni pevač je putem Instagrama objavio fotografiju iz bolnice, gde je primljen na infuziju radi jačanja imuniteta, ističući značaj brige o zdravlju. Fanovi su mu odmah pružili podršku, a Grujić je uverio sve da se sada oseća bolje.

Bojan Grujić završio u bolnici: Pevač otkrio detalje zdravstvenog stanja! Foto: Printscreen Youtube/Blic




Suprug Mije Borisavljević, pevač Bojan Grujić, nedavno je doživeo nezgodu zbog koje je završio u bolnici. Ovaj popularni izvođač podelio je sa svojim fanovima na Instagramu detalje o svom trenutnom zdravstvenom stanju. Naime, Grujić je objavio fotografiju iz bolničke sobe, otkrivši da mu je bila potrebna hitna medicinska intervencija.

Priključen na infuziju radi jačanja imunološkog sistema, Bojan je iskoristio priliku da podseti javnost koliko je važno voditi računa o zdravlju i održavati snažan imunitet. Njegova objava izazvala je brojne reakcije podrške i ohrabrenja od strane obožavalaca, koji su mu poželeli brz oporavak, dok su mu neki zahvalili što je podelio ovo iskustvo.


Suprug Mie Borisavljevic tokom gostovanja u emisiji
Foto: Printscreen Youtube/IDJTV


Iako su mnogi bili zabrinuti, Grujić je ubrzo uverio svoje pratioce da se sada oseća bolje, zahvalivši se svima na podršci i lepim željama.

Instagram objava Bojana Grujica iz bolnice



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>