Region

Svet

Otkriveni novi detalji zdravstvenog stanja Saše Popovića!

Nakon izvesnog perioda izostanka iz javnog života, Saša Popović, kreativni direktor Grand produkcije, izazvao je zabrinutost među fanovima i kolegama zbog svog zdravstvenog stanja. Naime, prema rečima izvora bliskih porodici, njegovo stanje se iz dana u dan poboljšava, a očekuje se da će se uskoro vratiti svojim uobičajenim obavezama.

Otkriveni novi detalji zdravstvenog stanja Saše Popovića! Foto: Youtube printscreen/K1



Prema pisanju domaćih medija, Popović se trenutno oporavlja u porodičnom domu na Bežanijskoj kosi, gde su ga fotografi uslikali tokom kratke šetnje ispred kuće. Navodno, koristi svaki lep dan za kraće šetnje i razgovore sa prijateljima i komšijama koji ga redovno posećuju kako bi se raspitali o njegovom zdravlju.

Jedan od komšija je izjavio da je Sašino zdravstveno stanje sada stabilno, ali da on i dalje ide na redovne medicinske kontrole kako bi bio siguran da sve ide po planu. 

- Saši taj komšija stalno dolazi. Stanje mu je sada stabilno, ide sve bolje, ali preventivno ide na redovne kontrole, da bi se svi uverili da je sve kako treba - kratko je rekao izvor na licu mesta za "Republiku".

Ovaj korak je preventivan, ali je važan kako bi se osiguralo njegovo potpuno oporavak i povratak na male ekrane.

Iako je prisiljen da veći deo vremena provodi kod kuće, Popović i dalje aktivno upravlja poslovima Grand produkcije. Tokom oporavka, koristi svaku priliku da putem telefona vodi računa o svim važnim odlukama vezanim za "Zvezde Granda," koje s nestrpljenjem očekuju njegov povratak.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>