Elita 8

Parovi

Anđela Djuričić o Borislavu Terziću i Sofiji Janićijević: Razgovor o složenim vezama u Beloj kući!

Anđela Đuričić je na Drvetu mudrosti iznela svoja mišljenja o aktuelnim ljubavnim zapletima u Beloj kući, posebno se osvrnuvši na situaciju između Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević. Ona je izrazila zabrinutost zbog Terzinog odnosa s Sofijom, ističući kako je to grozno i kako obezvredjuje devojku koja je u drugom stanju.

Anđela Djuričić o Borislavu Terziću i Sofiji Janićijević: Razgovor o složenim vezama u Beloj kući! Foto: Printscreen Youtube/Zadruga





Anđela je takođe planirala razgovor sa Gastozom o zadatku koji bi im omogućio da dobiju rajsko ostrvo.



Anđela Đuričić nastavila je razgovor sa Drvetom mudrosti o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući, posebno se osvrćući na situaciju između Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević. Anđela je izrazila svoje mišljenje o drugim parovima, ističući da su Ena i Aneli privlačne devojke koje joj se sviđaju. Međutim, situacija između Sofije i Terze deluje joj jako loše, posebno s obzirom na to da je Terza obezvredio drugu devojku koja je u drugom stanju zbog rijalitija.




Foto: Printscreen Youtube/Zadruga


Ona je takođe razgovarala sa Sofijom, koja je pokazala distancu i ravnodušnost prema situaciji, pa Anđela ne očekuje da će njihov odnos trajati dugo. Iako je dobra sa Terzom, smatra da je situacija s njim i Sofijom veoma neprijatna. Na kraju, Anđela Đuričić je izrazila nameru da razgovara sa Gastozom o zadatku kako bi ostvarili rajsko ostrvo i omogućili mu da vidi svog psa, koji mu najviše nedostaje.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>