Region

Svet

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Nostalgija iz prošlosti: Snimak koji podseća na srećne dane!

Nedavno objavljeni snimak Jelene Karleuše i Duška Tošića iz vremena kada su bili u braku ponovo je pokrenuo sećanja na njihove srećne trenutke. Dok Duško vežba, Jelena peva ležeći na krevetu, a ovaj emotivni video naišao je na brojne reakcije fanova koji izražavaju nostalgiju za prošlim vremenima.

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Nostalgija iz prošlosti: Snimak koji podseća na srećne dane! Foto: Printscreen Youtube/Trending




Jelena Karleuša nedavno je i zvanično okončala brak s Duškom Tošićem, a na društvenim mrežama osvanuo je dosad neviđen snimak iz perioda dok su još bili zajedno. Na snimku se vidi kako Jelena, ležeći na krevetu, snima Duška dok vežba u sobi, a ona uz to peva. Video je izazvao veliki broj reakcija i komentara na fan stranicama pevačice, gde je opisan kao podsećanje na lepše trenutke: „Bitno da je nekad bilo lepo.“

Fanovi su odmah reagovali emotivno, ostavljajući komentare poput: „Jelena, legendo“, „Koliko sladak snimak“ i „Bukvalno ga je izgradila“.


Karleusa i Tosic
Foto: Printscreen Youtube/Trending


Podsećamo, Jelena i Duško su 14. septembra sporazumno potpisali razvod nakon 16 godina zajedničkog života, a iz braka imaju dve ćerke, Atinu i Niku. Iako je Duško Tošić tokom svoje fudbalske karijere zaradio između 13 i 18 miliona dolara, podaci o Jeleninoj zaradi nisu javno poznati, ali je pevačica poznata kao jedna od najvećih muzičkih zvezda Balkana. Ona je takođe najavila da će imovina biti podeljena po dogovoru.

Video snimak pogledajte OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>