Sme�no

Ostalo

Smeh do suza: Milica Todorović oduševila imitacijama Miljane Kulić i Kemala Malovčića! (VIDEO)

Milica Todorović još jednom je pokazala svoj neverovatni talenat za imitacije, ovaj put uzevši na sebe izazov da se transformiše u Miljanu Kulić i Kemala Malovčića. 

Smeh do suza: Milica Todorović oduševila imitacijama Miljane Kulić i Kemala Malovčića! (VIDEO) Foto: Youtube printscreen/TV Pink



Pevačica, poznata po svojoj duhovitosti i sposobnosti da uđe u različite uloge, oduševila je svoje fanove i nasmejala publiku svojim vernim prikazom ovih poznatih ličnosti.

Milica je dobila zadatak da glasom Miljane Kulić, otpeva pesmu "Rano". Pevačica je sa lakoćom oponašala specifičan način govora i gestikulaciju Miljane Kulić, koja je poznata po svojim dramatičnim nastupima u rijaliti programima.

Njena interpretacija je bila toliko precizna da su mnogi komentarisali kako je zvučala i ponašala se kao prava Miljana, što je izazvalo talas smeha među prisutnima.

Nakon toga, Todorovićeva je prešla na imitaciju legende narodne muzike, Kemala Malovčića. Svojim šarmom i karakterističnim glasom, Milica je uspela da verno dočara njegov stil pevanja u izvođenju pesme Viki Miljković, "Hajde vodi me odavde".  

Ovaj duhoviti nastup pokazao je još jednom zašto je Milica Todorović jedna od najomiljenijih zabavljača na našoj sceni, jer je spojila svoj pevački talenat s jedinstvenim smislom za humor.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod:


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>