Region

Svet

Mina Joksimović ima poseban razlog za slavlje: Oglasio se i Željko - Preponosan sam! (FOTO)

Najstarija ćerka Željka Joksimovića, Mina, danas ima poseban razlog za slavlje, a to je podelila i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Mina Joksimović ima poseban razlog za slavlje: Oglasio se i Željko - Preponosan sam! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/mionajoksimovic



Njena najnovija objava na Instagramu izazvala je veliko interesovanje javnosti.

Nakon uspešnog završetka fakulteta, Mina je nastavila sa školovanjem i sada je s ponosom obznanila da je završila master na Filološko-umetničkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu sa sjajnom ocenom – deset!



Foto: Instagram printscreen/mionajoksimovic

Na svom profilu, Mina je podelila fotografiju sa master radom, a u opisu je emotivno podelila svoju ljubav prema muzici. 

"Odbranila sam master rad na temu Filmska muzika Zorana Simjanovića u filmovima Srđana Karanovića. Ovim istraživanjem njegovog sveta zvuka, napravila sam korak dalje u svom," napisala je Mina.

U komentarima su se nizale čestitke, a ni njen otac Željko nije propustio priliku da pokaže koliko je ponosan na njen uspeh. "Čestitam ljubavi tatina, preponosan sam!" poručio je Željko, dodajući još jedan sjajan trenutak u porodičnu istoriju Joksimovića.

Mina očigledno sledi svoje snove, a njena strast prema muzici i umetnosti samo što nije počela da blista na širem platnu!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>