Elita 8

Parovi

Miljana Kulić napustila rijaliti Elita 8 i krenula ka bolnici zbog prekida trudnoće!

Miljana Kulić je danas napustila rijaliti program "Zadruga 8 Elita" kako bi prekinula trudnoću, saznajući tokom boravka u rijalitiju da je u drugom stanju. Prema njenim rečima, otac deteta je njen bivši dečko, Lazar Čolić Zola.

Miljana Kulić napustila rijaliti Elita 8 i krenula ka bolnici zbog prekida trudnoće! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV




Njena majka, Marija Kulić, viđena je ispred bolnice, gde je stigla da pruži podršku svojoj ćerki, i bila je očigledno uznemirena zbog situacije.

 

Zola se sprema da uđe u "Elitu 8"?


U međuvremenu, bivši učesnik rijalitija, Lazar Čolić Zola, odlučio je da doputuje u Beograd nakon što su se pojavile brojne spekulacije o njegovom odnosu sa Miljanom. Na društvenim mrežama objavio je sliku avionske karte iz Ciriha, što je dodatno podgrejalo nagađanja da bi mogao uskoro da se pridruži rijalitiju.

Obožavaoci su se ubrzo uključili u raspravu, sa pitanjima da li to znači da se Zola vraća u "Elitu 8". Komentari poput "Da li ovo znači da Zolander ulazi u Elitu 8?" i "Jao Milja kad ga vidi" postali su viralni.


Trudna Miljana Kulić i Zola
Foto: Printscreen Youtube/AmiGshow



Zola je u prethodnim izjavama potvrdio da pruža podršku Miljani Kulić i naglasio da želi da mu rodi dete. Izjavio je da ga ne zanimaju lični odnosi sa njom, već će uvek stajati iza nje kada je u pitanju trudnoća.

Ova situacija izaziva mnoštvo reakcija i komentara na društvenim mrežama, a fanovi su radoznali o razvoju događaja.

Jelena Karleuša pecnula Duška Tošića posle lajva s Bakom Prasetom!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>