Region

Svet

Poslednja objava Saše Popovića sve otkriva: Godinama vodi tešku borbu za zdravlje!

Nakon što je izostao sa snimanja "Zvezda Granda", poslednja objava Saše Popovića na Instagramu pruža uvid u njegovu dugotrajnu borbu sa stresom i mentalnim zdravljem. Iako se očekivao njegov povratak, Popović se još uvek nije oglasio, a njegovo odsustvo pokreće brojna pitanja o trenutnom zdravstvenom stanju.

Poslednja objava Saše Popovića sve otkriva: Godinama vodi tešku borbu za zdravlje! Foto: Printscreen Youtube/Bez filtera





Snimanje nove epizode muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ nastavilo se u studiju na Košutnjaku, uz prisustvo svih članova žirija, izuzev kreativnog direktora Saše Popovića. Iako su mnogi očekivali njegov povratak, s obzirom na to da se njegovo zdravstveno stanje poboljšalo, Popović se nije pojavio u studiju, i do sada se nije javno oglasio o svom trenutnom stanju, bilo putem medija ili društvenih mreža.

Poslednja aktivnost na njegovom Instagram profilu datira iz septembra 2020. godine, kada je objavio niz fotografija sa letovanja. Na slikama su zabeleženi trenuci sa njegovom suprugom Suzanom Jovanović i pevačicom Draganom Janom Todorović, kao i bivšim fudbalerom Duškom Tošićem.



Saša Popović na moru
Instagram.com/sasapopovicofficial


Tom prilikom Popović je podelio sa svojim pratiocima razloge zbog kojih je prestao da koristi društvene mreže i kako mu je ta odluka pomogla da povrati mentalno zdravlje. Ispričao je kako ga je stres izazvan poslovnim obavezama, kao i pandemija COVID-19, primorao da se povuče i posveti sebi.

Popović je naglasio da mu je pauza od tehnologije, meditacija i vreme provedeno sa porodicom pomoglo da se oseća bolje i srećnije, te da je sada spreman za povratak poslu sa obnovljenom energijom i unutrašnjim mirom. Na kraju je poslao poruku svojim pratiocima da brinu o sebi kako bi mogli da brinu o drugima.



Objava na Instagramu


- Dobar dan, evo mene ponovo na mom profilu. Proteklih nekoliko nedelja bile su izuzetno stresne, kako za mene, tako i za moje kolege, stres prouzrokovan poslom koga imamo preko glave i naravno, svima nama već dobro poznate COVID-19 situacije.

- Ja sam takve prirode da se izuzetno udubljujem u svoj posao i obaveze, pa često zapostavim sebe i svoje potrebe, što se izrazilo negativno na moje mentalno zdravlje. Nakon konsultacije kod mog psihijatra, savetovano mi je od strane jednog stručnog lica da napravim pauzu od posla i rada, pa i od tehnologije i fokusiram se na rad na samom sebe i poboljšanje mog psihičkog stanja.

- Iskoristio sam ovu mentalnu pauzu za meditaciju, svakodnevne šetnje po prirodi i provođenje vremena u krugu mojih najvoljenijih. Pravo da vam kažem, osećam se kao novi čovek. Ovo mi je bilo potrebno više nego što sam ikada mogao da slutim, srećniji sam, zdraviji, a ta dobra energija odrazila se naravno i na moj rad.

- Povezanost sa mojim unutrašnjim bićem pomogla mi je da shvatim kako se pronalazi sreća i smisao, a shvatio sam i značaj odvajanja vremena za sebe, kada se osećate slabo ili savladano stresom i očekivanjima vašeg okruženja. Svim mojim pratiocima bih od srca poručio da, pre svega, brinu o sebi, jer tek tada će moći da brinu o drugima i ispoljavaju kvalitetan rad na poslu kroz najbolju mogjuću energiju koju mogu da poseduju.

- Lagano nastavljamo sa radom, kao i sa postavljanjem materijala na ovom profilu, jer nakon što sam pronašao mir i spokoj u svojoj duši, život će mi biti kao bistra reka, idem lagano svojim tokom i uživam u svim čarima koje sam put može da mi ponudi, a destinacija će mi biti jedno zasluženo priznanje i jelte, zahvalnica od mog unutrašnjeg bića, jer sam konačno naučio da brinem o sebi. Topli pozdravi, S. P.





Iako je tada najavio nastavak aktivnosti na Instagramu, Saša se od tada nije oglašavao na svom profilu.


Možda vas interesuje:
Jelena Karleuša pecnula Duška Tošića posle lajva s Bakom Prasetom!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>