Region

Svet

Jelena Karleuša pecnula Duška Tošića posle lajva s Bakom Prasetom!

Nakon što je oborila rekord u lajvu sa Bakom Prasetom, Jelena Karleuša je na društvenim mrežama pecnula bivšeg muža Duška Tošića objavivši šaljiv video, što je izazvalo novu lavinu komentara.

Jelena Karleuša pecnula Duška Tošića posle lajva s Bakom Prasetom! Foto: Printscreen Youtube/Informer




Lajv Bake Praseta i Jelene Karleuše i dalje izaziva reakcije, posebno nakon što su postigli ogroman uspeh prikupljanjem značajnih sredstava za pomoć ugroženima u Bosni i Hercegovini, koja je nedavno bila pogođena teškim poplavama. Njihov prenos uživo privukao je više od 170 hiljada gledalaca u jednom trenutku, čime su oborili rekorde gledanosti na platformama, a prikupljeni iznos će pomoći ljudima u nevolji.

Nakon lajva, Karleuša je nastavila da aktivno deli reakcije publike na svojim društvenim mrežama. U jednom od postova, odlučila je da se našali na račun bivšeg supruga, Duška Tošića, objavivši humoristički video iz Knez Mihailove u kojem čovek viče "Dženifer Lopez", uz natpis:

„Rašo, vi se ponašate kao moji bivši muževi" – aludirajući na bivše partnere.


Nataša Bekvalac konačno može da odahne - njen progonitelj je osuđen!




Šala Jelene Karleuše o bivšem mužu




Haos koji je usledio nakon njihovog lajva ne jenjava. Pored prikupljenih donacija, Karleuša se našla u sukobu sa Lepom Lukić, koja je najavila da će preduzeti pravne korake zbog tvrdnji iznesenih u javnosti tokom lajva. Time se dodatno zakomplikovala situacija, privlačeći još veću pažnju medija i javnosti.

Sa druge strane Bogdan Ilić demantuje Karleušu.


Možda vas interesuje:
Poslednja objava Saše Popovića sve otkriva: Godinama vodi tešku borbu za zdravlje!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>