Region

Svet

Baka Prase demantuje optužbe Karleuše o vezi sa Lepom Lukić!

Nakon što je Jelena Karleuša javno izjavila da je Lepa Lukić bila intimna sa Bakom Prasetom, jutjuber je to negirao, dok Lepa Lukić razmatra pravne korake.

Baka Prase demantuje optužbe Karleuše o vezi sa Lepom Lukić! Foto: Printscreen Youtube/Baka Prase



Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, održao je nedavno "lajv" razgovor sa poznatom pevačicom Jelenom Karleušom, tokom kojeg je došlo do neočekivane situacije. Naime, Karleuša je tom prilikom izjavila da joj je Lepa Lukić, poznata estradna zvezda, priznala da je imala intimne odnose sa Bakom Prasetom. Ova izjava izazvala je buru na društvenim mrežama, a Baka Prase se kasnije oglasio da demantuje te tvrdnje.

Na pitanje fanova da li je imao bilo kakav odnos sa Lepom Lukić, Baka Prase je kroz smeh odgovorio:

"Ljudi, stvarno moram da komentarišem ovo. Kunem vam se, nisam imao ništa sa Lepom Lukić!" Zatim je nastavio u šaljivom tonu, dodajući da je čuo za Lepu Lukić, ali da nije znao kako izgleda, te je uz smeh naveo da je mislio da je u pitanju mlađa žena.

Nataša Bekvalac konačno može da odahne - njen progonitelj je osuđen!


Pevačica Lepa Lukić ljuta zbog natpisa
Foto: Printscreen Youtube/Grand Online


Nakon što je Karleuša javno otkrila ovu priču, Lepa Lukić se ubrzo oglasila, vidno uznemirena, za medije. Izjavila je da je apsolutno ne interesuje šta Karleuša priča, naglašavajući da nema nameru da se upušta u dalja objašnjenja niti da se nervira zbog tih komentara. Takođe, Lepa Lukić je nagovestila mogućnost podnošenja tužbe protiv Karleuše zbog ove tvrdnje.

Karleuša je tokom lajva takođe istakla da joj je jedna starija pevačica na sahrani priznala da je imala intimni odnos sa jutjuberom, opisujući to kao pozitivno iskustvo. I pored Bakinih molbi da te informacije ne iznosi javno, Karleuša je nastavila i otkrila ime - Lepa Lukić.

Video snimak sa TikToka pogledajte OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>