Elita 8

Parovi

Zola sumnja da Miljana Kulić nosi njegovo dete - da li je Ivan Marinković otac?

Lazar Čolić Zola sumnja da je otac deteta koje Miljana Kulić nosi, a sve veći broj sumnji pada na Ivana Marinkovića. Hoće li tražiti DNK analizu kako bi razjasnio situaciju?

Zola sumnja da Miljana Kulić nosi njegovo dete - da li je Ivan Marinković otac? Foto: Printscreen Youtube/Zadrug





Lazar Čolić Zola trenutno sumnja da Miljana Kulić nosi njegovo dete i veruje da je zapravo beba Ivana Marinkovića. Ova situacija je izazvala veliki nemir kod Zole, jer su mu ljudi iz okoline usadili ideju da Miljana pokušava da mu podvali dete koje je zapravo Ivanovo. Zola, koji je ranije bio uveren da je beba njegova jer su imali intimne odnose, sada se suočava s mnogim sumnjama zbog Miljaninog bliskog odnosa sa Ivanom, kod koga je živela neko vreme.


Lazar Čolić u teget majici na ulici
Foto: Printscreen Youtube/Estrada iz drugog ugla


Prema bliskim izvorima, Zola je u početku verovao da je ova trudnoća njihova poslednja šansa da postanu roditelji, ali ga je zabrinuo niz komentara prijatelja koji su ga upozorili da možda nije otac. Sada, gotovo uveren u tu mogućnost, Zola je izrazio veliku ljutnju i ogorčenost, navodeći da bi želeo da se direktno suoči s Miljanom i Ivanom. Emocionalno iscrpljen, čak je izjavio da planira da traži DNK test kako bi utvrdio istinu o očinstvu, pod uslovom da Miljana odluči da zadrži dete.

Miljanino zdravstveno stanje, uključujući nedavno krvarenje, nije probudilo empatiju kod Zole, koji je ljutito reagovao, izjavivši da ga njena sudbina ne zanima, a oseća se izdanim i prevarenim.

Nataša Bekvalac konačno može da odahne - njen progonitelj je osuđen!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>