Region

Svet

Baka Prase pokazao luksuzni dupleks u vrednosti od 5 miliona evra! (VIDEO)

Najpoznatiji balkanski jutjuber, Baka Prase, ponosno je pokazao svoj novi luksuzni dupleks vredan 5 miliona evra u lajv prenosu sa Jelenom Karleušom, gde su zajedno prikupljali sredstva za pomoć poplavljenima u BiH.

Baka Prase pokazao luksuzni dupleks u vrednosti od 5 miliona evra! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Baka Prase






Najpoznatiji jutjuber na Balkanu, Baka Prase, sinoć je u svom luksuznom dupleksu ugostio pop divu Jelenu Karleušu u lajv prenosu koji je privukao više od milion gledalaca. Tokom ovog događaja, prikupljana su sredstva za pomoć najugroženijima u poplavama u Bosni i Hercegovini.

 

Luksuzni dupleks


Baka Prase je tom prilikom Karleuši poklonio najnoviji model Ajfona 16, a ona je bila jedan od prvih gostiju u njegovom novom, luksuznom stanu koji je kupio nakon raskida sa Anjom Bla. Luksuzni dupleks, vredan 5 miliona evra, ima 420 kvadratnih metara, uključujući kuhinju, tri spavaće sobe, četiri kupatila, garderober i prostranu dnevnu sobu, gde je Baka svirao klavir specijalno za Karleušu.


Lajv Karleuše i Bake Praseta, skupljanje novca
Foto: Printscreen Youtube/Baka Prase



Nedavno završena veza sa Anjom nije zaustavila Baku da napreduje, jer je ovaj impresivni penthaus postao pravi simbol njegovog uspeha. Stan je opremljen u minimalističkom stilu, prati najnovije trendove, a pogled koji se pruža iz njega sigurno izaziva zavist kod mnogih.
 

Jutjuber Mario Vrećo pretrpeo vandalski napad - apeluje na pravdu preko društvenih mreža!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>