Region

Svet

Jutjuber Mario Vrećo pretrpeo vandalski napad - apeluje na pravdu preko društvenih mreža!

Poznati jutjuber Mario Vrećo postao je žrtva vandalizma kada je nepoznati počinilac izbušio sve četiri gume na njegovom automobilu i odlomio tablice. Frustriran zbog situacije, Mario je putem društvenih mreža zatražio pomoć, jasno ističući da ovo nije šala već ozbiljan incident. Ovaj događaj pokrenuo je lavinu reakcija, a njegov slučaj je podeljen na stranici "192_rs" uz poziv građanima da obaveste policiju ako imaju korisne informacije.

Jutjuber Mario Vrećo pretrpeo vandalski napad - apeluje na pravdu preko društvenih mreža! Foto: Printscreen Youtube/Mario Vrećo




Popularni jutjuber Mario Vrećo nedavno je dospeo u centar pažnje kada je njegov automobil postao meta vandalizma. Nepoznati počinilac izbušio je sve četiri gume i odlomio registarske tablice, što je izazvalo veliki broj reakcija na društvenim mrežama i medijima.

Mario je frustraciju podelio sa svojim pratiocima objavom ispred zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova, ironično komentarišući: „Četiri dana, a gume još nisu zamenjene (posao od 30 minuta). Prijava je pala na fanove.“ Ova izjava je izazvala buru komentara, a on je brzo reagovao na sumnje pojedinih pratilaca da je sve deo šale ili skeča, jasno naglašavajući: „Ljudi, nije ovo neka fora, stvar je ozbiljna.“

 

Baka Prase pokazao luksuzni dupleks u vrednosti od 5 miliona evra! (VIDEO)



Video snimak bušenja guma na autu Maria Vreća



Njegov slučaj je dodatno skrenuo pažnju javnosti kada je podeljen na popularnoj Instagram stranici „192_rs“, koja je apelovala na građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o počiniocu, obaveste policiju. Vrećo, poznat po humorističkim sadržajima, ovog puta je ozbiljno ukazao na važnost pravde, ističući i pozitivnu upotrebu društvenih mreža kroz svoje brojne humanitarne aktivnosti, uključujući i donacije za pomoć deci oboleloj od raka.

Pomenutu objavu stranice 192, možete pogledati OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>