Region

Svet

Šokantne tvrdnje: Jelena Karleuša otkrila vezu Baka Praseta i Lepe Lukić, oglasila se legendarna pevačica!

U sinoćnjem lajv prenosu između poznatog jutjubera Baka Praseta i muzičke dive Jelene Karleuše dogodio se neočekivani obrat koji je šokirao publiku. 

Šokantne tvrdnje: Jelena Karleuša otkrila vezu Baka Praseta i Lepe Lukić, oglasila se legendarna pevačica! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Na samom početku, Karleuša je iznela kontroverzne tvrdnje o navodnoj vezi Baka Prasea sa starijom pevačicom Lepom Lukić.

Ova izjava izazvala je buru komentara na društvenim mrežama, gde su gledaoci reagovali s nevericom i tražili dodatne informacije. Popularnost obaju aktera dodatno je pojačala interesovanje javnosti za ovu situaciju.

- Ma šta me briga za to, neću da pričam, mnogo znam šta ona trabunja, otkud znam ko je bio kod mene. Boli me d*pe! Ne znam o kome priča! Šta ja znam ko sedi okolo, nemam pojma to. Boli me dupe, šta ja imam od toga šta je, je l' treba da se svađam sa njom, preskočite to! Je l' treba ja da to komentarišem sada? Nisam ja u tom svetu! Samo sada treba da se nerviram! šta ja treba da kažem sada? Ja nju nisam videla na televiziji 3 godina, a nisam je ni srela. Baš me briga šta ona ima da kaže! Ceca je pametna, šta god da se piše, ona ne komentariše ništa. Ja poštujem svakoga ko peva, ja niakda ne bih rekla za kolegu nešto loše! Sramota je što priča, ako hoće da bude u žiži interesovanja - poručila je Lepa Lukić za Republiku.


Foto: Printscreen/Baka Prase

Jelena Karleuša je izjavila:

- Pevačice pričaju da ti nemaš problem sa potencijom. Starija pevačica mi je rekla. Bile smo na sahrani, rekla mi je da ste imali nešto i da je to bilo dobro iskustvo - rekla je Karleuša, otkrivajući da joj je na jednoj sahrani starija pevačica priznala kako je imala intimni odnos sa jutjuberom.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>