Region

Svet

Jelena Karleuša i Baka Prase oborili sve rekorde: Jutjuber zanemeo od šoka! (VIDEO)

Najavljen kao jedan od najintrigantnijih online susreta, ovaj događaj okupio je rekordnih 106.000 gledalaca za samo nekoliko minuta od početka prenosa.

Jelena Karleuša i Baka Prase oborili sve rekorde: Jutjuber zanemeo od šoka! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Bakka Prase



Lajv, koji je počeo u 22 časa, najpre je započeo Baka Prase, dok je Karleuša stigla nekoliko trenutaka kasnije. 

Atmosfera je odmah postala napeta i uzbudljiva, jer su svi očekivali kako će teći njihov razgovor, posebno zbog njihovih ranijih nesuglasica.

Baka Prase, čak i sa svim svojim iskustvom kao jutjuber, bio je iznenađen masovnim odzivom publike, što je nadmašilo sve prethodne rekorde gledanosti u regionu.

Kao pravi profesionalci, Jelena i Bogdan su razgovarali o svojim prethodnim nesuglasicama, uz dozu humora i samoironije. 


Foto: YouTube printscreen/Bakka Prase

Baka Prase se osvrnuo na prošle konflikte, čitajući stare uvrede koje su jedno drugom upućivali tokom medijskog sukoba. Jelena je sa osmehom priznala da mnoge stvari iz tih vremena ni ne pamti, dodajući da često reaguje impulsivno u trenutku.

Posebno emotivan deo lajva bio je trenutak kada su odlučili da sve donacije prikupljene tokom emisije usmere za pomoć žrtvama nedavnih poplava u Bosni i Hercegovini. 

Ovaj gest humanosti dodatno je oduševio gledaoce, koji su svojim prisustvom podržali ovu plemenitu inicijativu.

Na kraju, uprkos prethodnim sukobima, Karleuša i Baka Prase pokazali su da su spremni na dijalog i da mogu da premoste razlike, što je publika dočekala sa oduševljenjem.

 Ovaj susret ostaje zabeležen kao jedan od najgledanijih i najkomentarisnijih online događaja, potvrđujući da, kada se spoje iskrenost i humor, rezultat ne može biti ništa manje od spektakularnog.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>