Region

Svet

Darko Lazić po treći put postao otac - emotivne reakcije Ane Sević i Andreane Čekić

Darko Lazić i supruga Katarina postali su roditelji devojčice Srne, a uz radosne čestitke bivše supruge Ane Sević i kumine Andreane Čekić, ovaj događaj dodatno je obeležen emotivnim porukama.

Darko Lazić po treći put postao otac - emotivne reakcije Ane Sević i Andreane Čekić Foto: Printscreen Youtube/Svetski Radio



Pevač Darko Lazić postao je otac po treći put, 6. oktobra, kada je njegova supruga Katarina rodila ćerku, kojoj su dali ime Srna. Ovom radosnom događaju pridružila se i njegova bivša supruga, voditeljka Ana Sević, koja je uputila javnu čestitku putem Instagrama.

„Dobro nam došla, devojčice", napisala je Ana Sević, označivši Darka i Katarinu u objavi.



Čestitke Ane Sević povodom rođenja Srne




Ana je u razgovoru za medije prokomentarisala njihov odnos, otkrivši da sada više viđa svog bivšeg supruga nego dok su bili u braku. „Srećna sam zbog njih i radujem se prinovi u njihovoj porodici", istakla je voditeljka, naglašavajući da je uvek dostupna za savete o roditeljstvu.

„Prošli smo kroz sve, odgajanje troje dece donosi mnogo novih izazova", dodala je Ana.



Pevačica Andreana Čekić gostuje u emisiji
Foto: Printscreen Youtube/Republika TV



Takođe, i pevačica Andreana Čekić, Darkova kuma, oglasila se na društvenim mrežama čestitajući novopečenim roditeljima. „Dobro došla, Srna. Čestitam", napisala je Andreana uz roze pozadinu i tagovala ponosne roditelje.

Njihov odnos ostaje prijateljski i skladan, a Andreana i Darko neguju blisko prijateljstvo koje traje godinama.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>