Region

Svet

Ava Karabatić prodaje svoje portrete za pomoć žrtvama poplava u BiH!

Hrvatska starleta Ava Karabatić u emotivnom videu najavila prodaju svojih portreta, a sav prihod će donirati porodicama pogođenim poplavama u Bosni i Hercegovini.

Ava Karabatić prodaje svoje portrete za pomoć žrtvama poplava u BiH! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV





Hrvatska starleta Ava Karabatić  objavila je emotivan video na svom TikTok profilu, pozivajući svoje pratioce da kupe njene umetničke portrete sa likovima poznatih sportista. U videu, Ava je najavila da će sav prihod od prodaje ovih portreta biti doniran porodicama koje su pogođene nedavnim poplavama u Bosni i Hercegovini.

U videu vidno emotivna, Ava je kazala:
„Preplavile su me emocije, ne mogu da ih sakrijem. Golubica mira, bela boja... Sve vam je jasno.“ Dodala je da će sav novac od prodaje portreta biti namenjen za pomoć Bosni i Hercegovini, naglašavajući kako joj reči u ovakvim situacijama nisu dovoljne da izraze njenu podršku.




Foto: Printscreen TikTok/Ava Karabatić


Pozvala je sve da se priključe borbi protiv poplava, naglasivši da bi se ovakva situacija mogla dogoditi bilo gde, pa i u Hrvatskoj. Ava je takođe zahvalila anonimnim donatorima koji su već dali svoj doprinos i posebno je istakla koliko je dirnuta toplim prijemom koji uvek dobije u Bosni.

Podsećamo, mnoge poznate ličnosti su se uključile u akcije pomoći žrtvama poplava. Glumac Milan Pavlović ponudio je smeštaj onima koji su ostali bez doma, dok je legendarni pevač Zdravko Čolić poslao kamion sa vodom za pogođene porodice. Prema informacijama sa portala Klix.ba, u sabirne centre u Visokom već su stigli paketi pomoći.

Ovaj humani gest poznatih ličnosti dodatno je istakao značaj solidarnosti u kriznim vremenima, pozivajući ljude širom regiona da pruže podršku onima kojima je najpotrebnija.

Zdravko Čolić pokazao humanost: Poslao kamion sa vodom za žrtve poplava u Bosni i Hercegovini

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>