Region

Svet

Darko Lazić postao otac treći put: Katarina donela na svet ćerku Srnu!

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina danas su dočekali svoju naslednicu, prelepu devojčicu kojoj su dali ime Srna. Ponosna baka Branka izrazila je radost povodom rođenja unuke, dok je Darko podelio srećnu vest sa svojim pratiocima na Instagramu.

Darko Lazić postao otac treći put: Katarina donela na svet ćerku Srnu! Foto: Printscreen Instagram/katarinalazic_24




Darko Lazić i supruga Katarina postali roditelji. Njihova ćerka Srna donela je radost porodici!



Pevač Darko Lazić postao je otac po treći put, jer je njegova supruga Katarina 6. oktobra na svet donela devojčicu, kojoj su dali ime Srna. Uzbuđeni roditelji su ovo ime odabrali zbog njegove simbolike, povezane sa nežnošću, elegancijom i unutrašnjom snagom.

Lazićeva majka, Branka, takođe je izrazila sreću povodom rođenja unuke. Kratko je izjavila da je videla i snaju i bebu, i da su obe u dobrom stanju, ali nije želela da otkriva više detalja o mestu porođaja. Na pitanje kakav je osećaj biti baka treći put, Branka je s osmehom odgovorila da je osećaj isti kao i prethodnih puta.



Objava darka Lazića na Instagramu o rođenju ćerke Srne



Podsećamo, Darko Lazić je ovu srećnu vest podelio sa svojim pratiocima na Instagramu, naglasivši koliko su on i Katarina srećni zbog dolaska nove članice porodice. Katarina je tokom trudnoće bila vrlo aktivna, prateći supruga na mnogim nastupima, a čak je do pre nekoliko dana zajedno s njim bila na njegovim koncertima.

Ovakva priča o porodici Lazić odiše radošću i simbolikom koja prati ime male Srne, koja već sada unosi posebnu energiju i radost u njihov dom.

Ime "Srna" se često bira zbog svojih asocijacija s elegancijom, gracioznošću i nježnošću. Roditelji koji odaberu ovo ime žele da njihovo dete nosi ove plemenite osobine. Srna, svojim stidljivim i nenametljivim pristupom, simbolizuje osobu sklom povlačenju i osjetljivosti. Njena nježnost i nedostatak agresije čine je simbolom naših instinktivnih snaga, podsećajući nas na našu suptilnu, gracioznu i osetljivu stranu koja zahteva posebnu zaštitu.
 

Darko Lazić po treći put postao otac - emotivne reakcije Ane Sević i Andreane Čekić


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>