Region

Svet

Peđa Jovanović Blizanac se nakon 16 godina definitivno razveo: Oglasio se pevač i progovorio o razlogu!

Pevač Peđa Jovanović potvrdio je da su on i njegova supruga Ana definitivno okončali svoj brak. 

Peđa Jovanović Blizanac se nakon 16 godina definitivno razveo: Oglasio se pevač i progovorio o razlogu! Foto: YouTube printscreen/Grand



Nakon 16 godina zajedničkog života, par se odlučio na razvod. Njihov razlaz prošle godine bio je u centru medijske pažnje, ali je ubrzo usledilo pomirenje, zbog čega su novinari sada ponovo stupili u kontakt s Peđom kako bi saznali šta je konačna istina o njihovom odnosu.

- Ana i ja smo smo se definitivno razveli. Pokušali smo, nije išlo onako kako smo želeli i odlučili smo da svako krene svojim putem. Ne bih o detaljima, ali želim da kažem da smo ostali prijatelji i da se trudimo da budemo što bolji roditelji našoj deci, što nam je prioritet - istakao je Peđa i dodao:

- Ana je izuzetan covek, dobra majka, vredna i uspešna žena i zaslužuje svu sreću ovog sveta. - zaključio je pevač o bivšoj supruzi.

Podsetimo, Peđa je pre izvesnog vremena u jednoj emisiji govorio o tome, kako on i supruga imaju problema u braku zbog njegovog načina života, ali da su ipak dali novu šansu ljubavi. 

Ipak, nisu uspeli da prebrode nepremostive razlike. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>