Region

Svet

Jelena Karleuša na fotografiji sa P. Diddyjem optuženim za zlostavljanje - šta stoji iza slike?

Pevačica Jelena Karleuša našla se u centru pažnje zbog stare fotografije sa reperom P. Diddyjem, koji je nedavno uhapšen zbog ozbiljnih optužbi za silovanje i trgovinu ljudima. Otkrivamo sve detalje o njihovom susretu i kako je slika postala viralna na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša na fotografiji sa P. Diddyjem optuženim za zlostavljanje -  šta stoji iza slike? Foto: Jelena Karleuša





Pevačica Jelena Karleuša nedavno je dospela u centar pažnje zbog starih fotografija na kojima pozira sa ozloglašenim reperom P. Diddyjem, koji je optužen za zlostavljanje, silovanje i trgovinu ljudima. Na jednoj od tih slika, koju je Karleuša podelila na društvenim mrežama 2014. godine, napisala je: "Slika se zove - Izuvanje-," aludirajući na događaj u njegovom domu u Majamiju. P. Diddy, čija su poznate „White Party“ žurke u Hamptonsu bile legendarne, uhapšen je prošle nedelje zbog optužbi za reketiranje i seksualnu eksploataciju.

Ove zabave, koje su bile popularne od 1998. do 2009. godine, okupljale su holivudske zvezde poput Leonarda Dikaprija, Dženifer Lopez, Bijonse i Džej Zija, a među njima se nalazila i Karleuša. Iako ne postoje dokazi da je Karleuša bila svesna ili uključena u bilo kakve ilegalne aktivnosti, njena fotografija sa P. Diddyjem postala je viralna na društvenim mrežama u Srbiji, izazvavši dodatnu pažnju u svetlu novih optužbi protiv repera.


 


Šon "P. Diddy" Kombs trenutno se suočava sa ozbiljnim optužbama, uključujući trgovinu ljudima radi se**ualne eksploatacije, reketiranje i kidnapovanje. U optužnici se navodi da je organizovao događaje poznate kao "freak off" žurke, gde su žene bile prisiljavane na orgije, često pod uticajem droga i bez njihovog pristanka. Prema tvrdnjama tužilaštva, osoblje koje je radilo za Diddya bilo je zaduženo za organizaciju, obezbeđivanje droga i snimanje tih događaja kako bi žene bile ucenjivane. Žrtve su, navodno, bile fizički i se**ualno zlostavljane, a optužbe uključuju i prinudni rad i podmićivanje - prenosi People.


Pored ovih aktuelnih optužbi, Diddy se suočavao i sa višegodišnjim optužbama za se**ualno zlostavljanje, uključujući one koje je iznela pevačica Kesi, kao i druge žene. P. Diddy sve optužbe negira i očekuje se da će se odlučno braniti na sudu​ - piše pomenuti sajt.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>