Svet

Region

RED ONE: Dwayne Johnson i Chris Evans donose prazničnu magiju! (VIDEO)

Obožavaoci Dwayna Johnson-a i božićnih filmova ove godine čekaju dvostruku poslasticu.

RED ONE: Dwayne Johnson i Chris Evans donose prazničnu magiju! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/WB



Ono što se očekuje da će biti najuspešniji božićni blokbuster godine stići će u bioskope za samo nekoliko nedelja. Prvi trejler već stvara raspoloženje za neobičnu prazničnu avanturu.

U "Red One - Christmas Alert" ove zime očekuje nas velika bioskopska avantura koja bi mogla da oduševi ne samo ljubitelje akcije, već i božićnih filmova.

Najnoviji trejler već pokazuje da film ne radi stvari na pola: Dwayne Johnson, Chris Evans i drski polarni medved igraju glavne uloge u ovoj fantastičnoj komediji prepunoj akcije, koja će u bioskopima biti prikazana u novembru ove godine.

Božićni spektakl postavio je Jake Kasdan, reditelj uspešnih filmova "Jumanji". Amazon MGM Studios uložio je ogromnih 250 miliona dolara u projekat, što već na papiru obećava veliki uspeh.

Sa Dwayneom Johnsonom i Chrisom Evansom kao glavnim likovima, zajedno sa uzbudljivom božićnom pričom, "Red One" je namenjen da ispuni bioskope i stvori prazničnu atmosferu rano. Da li recept akcije, humora i božićne čarolije funkcioniše, saznaćemo za mesec i po dana kada film bude izašao širom Nemačke.

Ali Dwayne Johnson i Chris Evans nisu jedine poznate ličnosti u filmu. Druge zvezde kao što su Bonnie Hunt, Lucy Liu, Kiernan Shipka i oskarovac J.K. Simmons takođe su deo glumačke ekipe.

Simmons će verovatno izazvati uzbuđenje kao Deda Mraz. Radnja "Red One - Christmas Alert" vrti se oko Džeka O'Melija (Chris Evans), koji jednog dana otkriva da Deda Mraz (J.K. Simmons) zaista postoji.

Ali umesto da uživa u magiji Božića, O'Meli se suočava sa velikim izazovom: Deda Mraz je kidnapovan, a O'Meli bi, zajedno sa Kalumom Driftom (Dwayne Johnson) i njegovom božićnom specijalnom jedinicom ELF, trebalo da mu pomogne da ga oslobodi.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>