Region

Svet

Sloboda Mićalović se povukla iz Leskovca: Komšije otkrile zašto je glumica prodala porodični stan!

Sloboda Mićalović, jedna od najpoznatijih srpskih glumica, prodala je porodični stan u Leskovcu, a njene bivše komšije iz rodnog grada otkrile su nepoznate detalje o njenom životu i odnosu prema rodnom mestu. Da li se Sloboda zaista stidi Leskovca, kako tvrde komšije?

Sloboda Mićalović se povukla iz Leskovca: Komšije otkrile zašto je glumica prodala porodični stan! Foto: Printscreen Youtube/K1




Sloboda Mićalović, poznata glumica iz Leskovca, odrasla je u naselju blizu centra grada, gde je provela detinjstvo sa svojom porodicom. Iako već dugi niz godina živi u Beogradu, porodični stan u rodnom gradu je prodala, što je sama nedavno potvrdila. Njene bivše komšije iz Leskovca otkrile su nekoliko detalja o Slobodi i njenoj porodici.

Bile su prave lepotice, obe glumice. Nikada nismo imali problema s njima, ali su oduvek delovale uzvišeno, osim njihovog oca, Dragana, koji je bio vrlo prijatan i druželjubiv čovek. Istina, voleo je da popije, ali to nije uticalo na nas komšije. Bio je glasan, uvek je oko sebe širio atmosferu pozorišta i glume - izjavila je jedna komšinica za domaće medije.

Nakon što je Dragan preminuo, one su prodale stan i više se nisu vraćale. Sloboda je oduvek bila negovana, ali diskretna u svom izgledu, dok je Dragana tokom srednje škole nosila široku odeću i oblačila se po uzoru na svetske zvezde tog vremena, poput repera Fifti Senta - dodaje komšinica.


Možda vas interesuje:
Zdravko Čolić pokazao humanost: Poslao kamion sa vodom za žrtve poplava u Bosni i Hercegovini




Foto: Printscreen Youtube/K1


Jedan od suseda, koji je živeo preko puta njihove zgrade, podelio je svoje mišljenje o Slobodinim posetama rodnom gradu.

Čuo sam da Sloboda izbegava dolazak ovde i spava po hotelima, što smatram nepotrebnim. Ako se stidi rodnog mesta, pa i mi imamo pravo da se stidimo nekih njenih uloga. Njen otac je bio divan čovek, ali one su uvek delovale kao da su iznad svih. Nakon očeve smrti, brzo su se spakovale i odvele majku za Beograd. Zašto oseća potrebu da se distancira od Leskovca, nikad mi nije bilo jasno - rekao je komšija.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>