Svet

Region

P Diddy se suočava sa novom optužbom: Žrtva seksualno napadnuta neživim predmetom?

Sean Combs, poznatiji pod umetničkim imenom P Diddy, reper i producent, trenutno čeka federalno suđenje zbog optužbi za seksualnu trgovinu i reketiranje, koje on energično negira i izjašnjava se kao nevina osoba. 

P Diddy se suočava sa novom optužbom: Žrtva seksualno napadnuta neživim predmetom? Foto: YouTube printscreen/Bad Boy



Međutim, njegovi pravni problemi se ne završavaju tu; u narednom periodu se suočava s novim građanskim tužbama koje dodatno komplikuju njegovu situaciju.

Prema rečima advokatice Ariel Mitchell-Kid, koja predstavlja novu klijentkinju, Diddy je optužen za seksualni napad na ženu 2018. godine, pre nego što je "načinio drugu osobu da je seksualno napadne".

 Advokatica je izjavila da njena klijentkinja planira da podnese tužbu protiv Combsa, a prema njenim rečima, navodna žrtva je ranije podnela policijski izveštaj o incidentu, koji, međutim, nije rezultirao krivičnom prijavom.

Ova nova tužba dolazi u trenutku kada se Combs suočava s ozbiljnim optužbama za organizovani kriminal, prisilnu seksualnu trgovinu, prevaru i trgovinu ljudima. Diddy je do sada negirao sve optužbe koje mu se stavljaju na teret i izjasnio se kao nevina osoba na sudu, prenosi Mirror. 


Foto: Instagram printscreen/P Diddy

Advokatica Mitchell-Kid je u razgovoru za NеwsNation izjavila:

"Moja klijentkinja je bila na zabavi u kući prijatelja koji je imao veze u industriji. Diddy je odlučio da dođe do njih."

Prema njenim rečima, nakon što je klijentkinja popila piće, "počela se osećati omamljeno" i tvrdila je da je "seksualno napadnuta neživim predmetom". 

Mitchell-Kid takođe tvrdi da je Combs "nagovorio drugog čoveka da seksualno napadne njenu klijentkinju dok je on gledao i uživao".

Advokatica napominje da je žrtva pobegla napolje, a ovaj incident su, kako je izjavila, potvrdili i komšije koje su bile svedoci događaja.

U međuvremenu, Combsovi predstavnici nisu komentarisali nove optužbe.

Novi pravni problemi za P Diddy-ja se javljaju usled najava da se 120 osoba sprema da tuži muzičkog mogula, prema rečima advokata Tonija Buzbija. 

Ove osobe tvrde da su bile eksploatisane i seksualno zlostavljane od strane Diddy-ja, a među njima je 25 osoba bilo maloletnika u trenutku kada je došlo do navodnog zlostavljanja.

Diddyjeva advokatica, Erika Wolf, je izdala saopštenje u kojem je negirala sve optužbe. 

"Gospodin Combs se odlučno i kategorično protivi svim klevetničkim i lažnim tvrdnjama da je seksualno zlostavljao bilo koga, uključujući maloletnike. Raduje se prilikama da dokaže svoju nevinost na sudu", izjavila je Wolf.

Trenutno se Combs nalazi u pritvoru Metropolitan u Bruklinu, dok se priprema za suđenje, suočen sa ozbiljnim optužbama koje bi mogle značajno uticati na njegovu karijeru i lični život.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>