Farma

Parovi

Farma 8: Učesnici pokazali šokantno neznanje - šta je to labud?

Učesnici najnovije sezone rijaliti programa Farma 8 šokirali su gledaoce nepoznavanjem osnovnih činjenica. Tokom razgovora, Kiki Star i Maria AL Rawashedeh dotakli su se teme njenog života i izazova s kojima se suočila.

Farma 8: Učesnici pokazali šokantno neznanje -  šta je to labud? Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Tokom razgovora, Maria, lepa učesnica "Farme 8" iz Jordana na , podelila je emotivne detalje o teškim trenucima koje je preživela, uključujući borbu s ozbiljnom bolešću.

Ispričala je kako su ti trenuci oblikovali njen život i doneli joj snagu da se nosi sa izazovima.

- Mi smo kako smo išli stigli do kraja da ja vidim vukove, kako sam išla oni su krenuli da jauču. Ceo zoo vrt je posle sipuštao abnormalne krike. Mi izlazimo čovek gleda onako čudno i kaže ti uvek kad budeš dlazila imaćeš besplatnu kartu. Životinje sve osećaju - rekla je Maria AL Rawashedeh.

- Ja sam imala moju Beti, mog labuda u Krnjači - dodala je Maria.

Razgovor je postao još zanimljiviji kada je Maria počela da opisuje posetu zoološkom vrtu sa svojom porodicom.

- Šta je to labud - upitala je Kiki.

- Ja sam nju stalno hranila. I jedno vreme je nema, ja zovem i ona dolazi sa mužem i mladuncima - završila je Maria AL Rawashedeh.

Međutim, šok je usledio kada je tokom njenog opisa postalo jasno da neki od učesnika ne znaju šta je labud, što je izazvalo nevericu među publikom.

Ovaj trenutak je još jednom pokazao kako neočekivane situacije i razgovori na Farmi često privlače pažnju i izazivaju rasprave.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>