Region

Svet

Desingerica se oglasio nakon izjave komšije da postoji snimak tuče: I treba da me se boje!

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, bio je uključen u incident 2. oktobra u popodnevnim časovima, kada je došlo do fizičkog sukoba s nekoliko osoba. 

Desingerica se oglasio nakon izjave komšije da postoji snimak tuče: I treba da me se boje! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Prema snimku koji je isplivao u javnost, stariji muškarac, identifikovan kao D. R., tvrdio je da ga je reper napao.

D. R. je u izjavi za policiju ispričao da je kosio travu ispred svog dvorišta kada je Desingerica prošao automobilom velikom brzinom. Nakon što se pobunio zbog nebezbedne vožnje, reper je navodno zaustavio vozilo, izašao i počeo da mu preti.

Tada je, prema tvrdnjama D. R., Desingerica fizički nasrnuo na njega.

Umešani komšija i sin

Ubrzo su u pomoć starcu priskočili njegov komšija i sin, ali je reper, prema izveštajima, napao i njih. Policija je ubrzo stigla na mesto događaja, a incident se sada nalazi pod istragom kako bi se utvrdile tačne okolnosti.


Foto: Instagram printscreen/desingerica

Jedan od komšija pretučenog starca izjavio je da poseduje snimak sukoba, što je dodatno privuklo pažnju javnosti. 

- Zašto ne puste snimak s nadzornih kamera ako ga imaju?! Ne mogu sa lažovima i seljanima da se "mačujem". Kada bih to radio, gde bi mi bio kraj? Nema tu mnogo filozofije, oni su sve prijavili policiji, tako da ću sve pokazati kada slučaj bude završen. Mogu oni da lažu i pričaju šta god hoće - ističe Dragomir, a na konstataciju da snimak incidenta nisu pustili u javnost jer ga se plaše, Despić poručuje:

- I treba da me se boje! - poručio je reper za "Informer".

Snimak incidenta možete pogledati ovde

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>