Svet

Region

​P Diddy optužen za seksualnu trgovinu i reketiranje!

Reper i muzički mogul Sean Combs, poznat kao P Diddy, suočava se sa ozbiljnim optužbama za seksualnu trgovinu, reketiranje, i organizovanje prostitucije.

​P Diddy optužen za seksualnu trgovinu i reketiranje! Foto: Instagram printscreen/p diddy



Ove optužbe su deo niza tužbi koje uključuju i druge počinioce. „Imena će vas šokirati“, izjavio je advokat koji zastupa neke od žrtava.

Odbijena kaucija i novo suđenje

Sean Combs se izjasnio da nije kriv po tri tačke optužnice, ali mu je uprkos tome odbijena kaucija. Hapšenje se dogodilo u hotelu u Njujorku 16. septembra, a od tada je pritvoren bez mogućnosti plaćanja kaucije od 50 miliona dolara.

Combs, koji je trostruki dobitnik Gremi nagrade i jedan od najuticajnijih hip-hop producenata poslednje tri decenije, suočava se sa optužbama više žena za seksualno zlostavljanje.

Optužbe za seksualnu trgovinu i prisilu

Među optužbama koje su iznete protiv Kombsa su seksualna trgovina, posedovanje droge, i krivična dela povezana sa vatrenim oružjem. Prema optužnici, on je od 2008. godine koristio svoj uticaj kako bi manipulirao ženama i drugim osobama da zadovolje njegove seksualne želje.

Tužilaštvo navodi da je koristio pretnje i prisilu kako bi osigurao da njegovo ponašanje ostane skriveno.

Detalji o "Freak Off" zabavama

Prema tužiocima, Kombs je organizovao i režirao bizarne seksualne zabave poznate kao "Freak Off" sesije, na kojima su učesnici često bili pod dejstvom droga.

Tokom ovih događaja, žrtve su trpele fizičko, emocionalno i verbalno zlostavljanje, a događaji su trajali danima. Nakon ovih sesija, učesnici su navodno bili toliko iscrpljeni da su im često bile potrebne IV infuzije da bi se oporavili od posledica zloupotrebe supstanci.

Odziv advokata i medijske reakcije

Combsov pravni tim tvrdi da je reper nevin i da je nepravedno meta krivičnog gonjenja. Advokat Marka Agnifilo je izjavio da je Kombs u potpunosti sarađivao sa vlastima i da se nada da će očistiti svoje ime na sudu. S druge strane, advokati žrtava smatraju da je ovo ključni trenutak za pravdu i da će žrtve konačno dobiti svoju priliku da iznesu istinu.

Nove optužbe i nova tužba

Dok je Combs u pritvoru, pojavile su se nove optužbe, uključujući silovanja i dodatne slučajeve seksualnog zlostavljanja. Advokat Toni Bazbi, koji zastupa 120 osoba, najavio je da će uskoro podneti tužbu protiv Kombsa i drugih povezanih osoba. Prema Bazbijevim rečima, među tužiocima su i maloletnici, a incidenti datiraju još od 1991. godine.



Šokantna imena i dalji razvoj slučaja

Bazbi je izjavio da će neka imena u ovoj tužbi biti šokantna za javnost, jer su mnoge poznate ličnosti umešane. FBI je već počeo da ispituje neke od žrtava, a očekuje se da će slučaj dobiti još veći medijski odjek u narednim mesecima.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>