Region

Svet

Koga je sve volela Katarina Radivojević? Glumica otkrila detalje o svojim ljubavima!

Katarina Radivojević otvorila je dušu o svojim ljubavnim vezama sa poznatim ličnostima, uključujući Gorana Bregovića, Olivera Mandića, Vuka Miškovića, i holivudskog zavodnika Benisija Del Tora. Glumica je progovorila o velikim ljubavima i životnim odlukama koje su je vodile kroz godine.

Koga je sve volela Katarina Radivojević? Glumica otkrila detalje o svojim ljubavima! Foto: Printscreen Youtube/TVDR





Glumica Katarina Radivojević, poznata po uspešnoj karijeri i intrigantnom privatnom životu, često je u fokusu medija, ali retko ko zna detalje o njenom putu do međunarodne scene. Rođena je i odrasla u Batajnici, gde je detinjstvo provodila sa roditeljima i sestrom, ali je veliki deo vremena boravila i kod bake i deke u Salašu. Od ranog detinjstva pokazivala je sklonost ka umetnosti, baveći se baletom, pevanjem, gimnastikom, a ubrzo je počela da pohađa i časove glume.

Godine 1999. upisala je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, gde je studirala u klasi profesora Predraga Bajčetića, a kako je sama istakla, taj period života pamti kao najlepši. Prvu značajnu ulogu ostvarila je devedesetih u filmu "Policajac sa Petlovog brda", ali tek nakon što je tumačila lik Zone Zamfirove 2002. godine, postala je najtraženija glumica u regionu, i ubrzo stekla imidž zavodnice.

Pored profesionalnih uspeha, Katarinin ljubavni život oduvek je privlačio pažnju. Mediji su spekulisali o njenim vezama sa poznatim ličnostima, uključujući Gorana Bregovića i Olivera Mandića. Jedna od retkih potvrđenih veza bila je sa crnogorskim biznismenom Vukom Miškovićem. Kasnije se spekulisalo o njenoj vezi sa Vidojem Ristovićem, sa kojim je raskinula pre nego što je otišla u Ameriku. Takođe, tokom boravka u inostranstvu, povezivali su je sa holivudskim glumcem Benisiom Del Torom.

Bila je to velika ljubav s moje strane, ali uvek se trudim da dam sve od sebe u vezi. Sanjam o normalnoj i zdravoj porodici, bez kompromisa. Kada sam shvatila da to nije moguće, odlučila sam da nastavim dalje - rekla je Katarina o svom odnosu sa Del Torom.



Benicio Del Toro u sakou
Foto: Printscreen Youtube/Dan Rather


Godine 2015. preselila se u Ameriku nakon što je dobila zelenu kartu. Iako nije ostvarila sve svoje profesionalne ambicije u Holivudu, nastavila je karijeru u Rusiji i Srbiji.

Katarina često otvoreno govori o svom izgledu, ističući da su genetika i vežbanje ključni za njen mladalački izgled. - Genetika igra veliku ulogu u mom izgledu, a kada biste videli moje roditelje, bilo bi vam sve jasno. Uz to, ceo život vežbam, što je pomoglo mom telu da ostane u formi - izjavila je.

Takođe, ne krije da povremeno koristi botoks, ali uvek umereno kako bi zadržala prirodnu mimiku lica. - Pomalo koristim botoks, ali toliko da i dalje mogu da se mrštim, što je važno za moj posao - priznala je glumica.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>