Region

Svet

Aleksandra Bursać se danas udala, a već u novembu čeka je operacija! (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Bursać danas je uplovila u bračne vode sa deset godina mlađim kolegom Stevanom Sekulićem, a nakon venčanja već planira važnu operaciju bubrega, zakazanu za novembar. Otkrila je kako se oseća nakon velikog dana i kakvi su joj dalji planovi, uključujući i medeni mesec.

Aleksandra Bursać se danas udala, a već u novembu čeka je operacija! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Republika TV





Pevačica Aleksandra Bursać i njen izabranik, kolega Stevan Sekulić, koji je od nje mlađi deset godina, krunisali su svoju ljubav brakom na svečanoj ceremoniji održanoj večeras, 2. oktobra, u Novom Sadu. Nakon intimnog građanskog venčanja, novopečeni supružnici podelili su prve impresije o ovom posebnom danu.

- Presrećna sam! Okruženi smo najbližima, a ja sam se udala za čoveka koga najviše volim na svetu. Danas nemamo tremu, ali danima nisam mogla da spavam. Govorili su mi da ću prepoznati kada naiđe pravi - izjavila je Aleksandra. Njen suprug Stevan je dodao: – Od prvog trenutka znao sam da je ona prava.

Pevačica je otkrila da planira operaciju koju odlaže već deset godina zbog zdravstvenog problema, a koja je zakazana za novembar. - Operaciju sam ostavila za posle venčanja. Bubreg je u pitanju i već deset godina vučem taj problem, tako da moram na operaciju - podelila je Aleksandra za medije, osvrćući se i na planove o proširenju porodice.

-Naravno da planiramo prinovu, ali to će doći nakon operacije jer je oporavak dug. Planiramo da medeni mesec provedemo na Maldivima, ali ćemo još videti - dodala je ona.



Aleksandra Bursać u venčanici sa suprugom
Foto: Printscreen Youtube/Republika TV


Podsećamo, Aleksandra i Stevan verili su se sredinom godine u Diznilendu, ispunivši joj san o veridbi iz bajke. Njihova ljubavna priča započela je slučajno, kako je pevačica jednom prilikom ispričala, tokom noćnog izlaska.

- Ceo dan sam razmišljala da li da izađem ili ostanem kod kuće. Umor me vukao ka krevetu, ali me nešto nateralo da se spremim i izađem, što je ispala jedna od najboljih odluka u mom životu. Sedeli smo okrenuti leđima jedno drugom, i u prvi mah se nismo ni primetili. U nekom trenutku, Stevan je ustao i otpevao pesmu "Takva crna kosa", što je bilo potpuno slučajno (smeh). Kada su nam se pogledi sreli, oboje smo osetili da je to sudbina - ispričala je Aleksandra.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>