Farma

Parovi

Kristijan Golubović na meti Aleksandre Jakšić! Hoće li ostati veran Kristini?! (VIDEO)

Kristijan Golubović na meti Aleksandre Jakšić! Hoće li ostati veran Kristini Spalević i odoleti ljubavnom izazovu u rijalitiju "Farma 8"?!

Kristijan Golubović na meti Aleksandre Jakšić! Hoće li ostati veran Kristini?! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Farma Official





Aleksandra Jakšić ne krije koliko joj se dopada Kristijan Golubović i tvrdi da bi već završila sa njim u senu da je slobodan. Zbog ovakvog stava dobila je osudu cimera u rijalitiju "Farma 8".


"Bar sam otvoreno rekla sve. Da je on slobodan, ja bih već bila sa njim u senu." - rekla je Aleksandra Jakšić, na šta joj je Jelena Golubović odgovorila:

"Zar treba da ti se aplaudira što želiš da rasturiš jedan brak?"- nakon čega je Kristijan Golubović dodao:

"Prezrela te je, Jelena. Nemoj da me diraš."


Golubovićeva je dobacila: - "Na tuđim suzama se ne gradi sreća." ali to Aleksandru nije omelo već je počela da grli Kristijana govoreći: "Vidi kakav je bre ovo muškarac."



Aleksandra grli Kristijana
Foto: Printscreen Youtube/Farma Official


Golubović se branio rečima da kod njega više nema varanja, a Conja je dobacio: - "Rekla mi je Kristina da te čuvam."

Jelena Golubović je odmah odvukla Kristijana što dalje od njih, a na joj je govorio: " Ova je čula negde napolju šta ja volim i došla je spremna, Kristina isto voli ovakve nokte. Sada koristi svaku priliku da me češka..."



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>