Svet

Region

Keanu Reeves spreman za povratak u SPEED: Da li je treći deo na pomolu?

U nedavnom podcastu, akciona ikona Keanu Reeves otkrio je da želi da nastavi film koji ga je proslavio 1994. godine. 

Keanu Reeves spreman za povratak u SPEED: Da li je treći deo na pomolu? Foto: YouTube printscreen/



Ne govorimo o "Matrixu", već o još jednom blokbasteru koji je i dalje veoma popularan među Reevesovim fanovima.

Keanu Reeves, poznat širom sveta po ulogama u filmovima "John Wick" i "Matrix", svoj veliki proboj u filmski svet duguje akcionom klasiku "Speed"(Brzina) iz 1994. godine.

Glumac je izjavio da lako može da zamisli povratak ovoj kultnoj franšizi. Zajedno sa svojom tadašnjom koleginicom Sandrom Bullock, s kojom je dobio sjajne kritike u filmu "Speed", Reeves veruje da bi treći deo ove serije mogao biti pravi hit.

Obe zvezde su uverene da bi sa "Speed 3" "pogodile džekpot". Film "Brzina" se i dalje smatra remek-delom akcionog žanra, a zaradio je preko 350 miliona dolara širom sveta.



Međutim, Reeves je odbio da učestvuje u nastavku "Speed 2: Cruise Control", gde ga je zamenio Jason Patric. Ipak, ideju o ponovnom okupljanju Reevesa i Bullock za "Speed 3" pozdravili su i fanovi i sami glumci.

Sandra Bullock takođe izražava želju da ponovo stane pred kamere sa Reevesom. Čak se našalila da bi u sledećem filmu možda mogli "da se voze po Diznilendu u invalidskim kolicima ili skuterima." Ipak, njena glavna želja je da ponovo radi sa svojim starim kolegom.

Ostaje da vidimo da li će ovo rezultirati "Brzinom 3". Ali i Bullock i Reeves su spremni da ožive ovu filmsku seriju, a s obzirom na trenutni trend kasnijih nastavaka u Holivudu, ne bi bilo iznenađenje da fanovi dobiju još jedan nastavak sage "Brzina."

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>