Region

Svet

Saša Popović napustio čuvenu kliniku u Parizu!

Saša Popović, kreativni direktor "Granda", odlučio je da napusti prestižnu kliniku u Parizu i vrati se u Srbiju, gde će nastaviti lečenje, verujući domaćim lekarima. Njegov povratak na scenu "Zvezda Granda" očekuje se uskoro, što je potvrdila i Snežana Đurišić.

Saša Popović napustio čuvenu kliniku u Parizu! Foto: Printscreen Youtube/K1



Saša Popović, kreativni direktor "Granda", nedavno je otišao u Pariz kako bi nastavio lečenje u jednoj od prestižnih evropskih klinika. Prema najnovijim informacijama, Popović se ipak vratio u Srbiju i odlučio da nastavi terapiju ovde, jer veruje našim lekarima.

Saša je samoinicijativno napustio bolnicu u Srbiji i otišao u Pariz na dalje lečenje, ali je promenio odluku i vratio se, verujući više domaćim stručnjacima - otkriva izvor blizak Popoviću za Republiku.

Pevačica Snežana Đurišić je potvrdila da se Saša uskoro vraća u "Zvezde Granda", gde ga trenutno menja Voja Nedeljković.


Kreativni direktor Zvezda Granda u emisiji
Foto: Printscreen Youtube/K1


Svi smo u kontaktu sa Sašom, jedva čekamo da nam se pridruži. Njegova energija nedostaje, ali sve ide po planu - rekla je Snežana.

Javnost je izrazila zabrinutost kada se Popović nije pojavio na snimanju "Zvezda Granda", a Jelena Karleuša je otkrila da mu se zdravstveno stanje pogoršalo.

Čula sam da Saša nije dobro, poslala sam poruku Suzani da može računati na moju podršku - izjavila je Karleuša.

Možda vas interesuje:
Elita 8: Još jedan ljubavni trougao? Ša tvrdi da nije laka meta! (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>