Region

Svet

Milan Kalinić razvod krio od javnosti, a sada se privremeno skućio kod nje!

Voditelj Milan Kalinić razvod krio od javnosti, a sada se privremeno skućio kod nje, dok sebi ne kupi novu nekretninu.

Milan Kalinić razvod krio od javnosti, a sada se privremeno skućio kod nje! Foto: Printscreen Youtube/Hype tv





Prema izveštajima domaćih medija, voditelj Milan Kalinić i njegova supruga Sandra odlučili su da okončaju svoj brak posle 18 godina zajedničkog života.

Kako navodi "Alo", izvor blizak paru otkrio je da su odluku o razvodu doneli još početkom ove godine, vodeći računa o dobrobiti svoje dece, ćerke Tee i sina Vuka. Nakon što je napustio porodični stan na Voždovcu, Milan je, prema dostupnim informacijama, započeo potragu za novim stanom za sebe. U međuvremenu, brakorazvodna parnica je pokrenuta, a Kalinić se privremeno preselio kod svoje majke, Bobe Kojović, s kojom se poslednjih meseci dodatno zbližio.



Sandra Kalinić u studiju
Foto: Printscreen Youtube/K1



Još ranije se primetilo da odnos između Milana i Sandre nije bio sjajan, jer su se retko zajedno pojavljivali u javnosti. Na mnogim događajima, Milan je bio viđen sam ili u pratnji svoje majke. U ovom izazovnom periodu, oslanjao se na podršku porodice, naročito majke, koja je postala važna figura u njegovom životu.

Razvod je, očigledno, rezultat dubljih promišljanja, a oboje su odlučili da se raziđu na prijateljski način, stavljajući interes svoje dece u prvi plan.

Možda vas interesuje:
Saša Popović napustio čuvenu kliniku u Parizu!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>