Region

Svet

Luna Djogani i Marko Miljković proslavljaju rođendan i krštenje ćerkice - raskošno slavlje u Beogradu!

Luna Đogani i Marko Miljković organizovali su spektakularnu proslavu prvog rođendana i krštenja svoje mlađe ćerkice. Detalji luksuzne zabave, uključujući magičnu dekoraciju i impresivnu listu zvanica, oduševili su prisutne.

Luna Djogani i Marko Miljković proslavljaju rođendan i krštenje ćerkice - raskošno slavlje u Beogradu! Foto: Printscreen Instagram/ataimages




Luna Đogani i Marko Miljković danas slave prvi rođendan i krštenje svoje mlađe ćerke, koja je rođena 4. oktobra 2023. godine.

Proslava se održava u jednom beogradskom restoranu, gde su se okupili članovi porodice, prijatelji i saradnici. Luna i Marko su stigli među poslednjima, pozirali za medije i izrazili zadovoljstvo povodom ovog važnog dana. Luna je zablistala u kratkoj haljini, pokazujući zavidnu figuru, na kojoj je, kako kaže, vredno radila.

Par se potrudio da svaki detalj bude savršen, a naš reporter na terenu je primetio da su pažljivo isplanirali sve - od magične dekoracije, bogate trpeze, do velikog prostora za decu.







Među prvima je stigla Lunina majka Anabela Atijas, koja je radosno pozirala okupljenim medijima.



pevacica Anabela Atijas sa unukom


Osim što su uspešni u privatnom životu, Luna i Marko beleže i velike poslovne uspehe. Na društvenoj mreži YouTube, gde dele detalje iz svog života, zaradili su neverovatnih 179.564 evra u tri godine, zahvaljujući više od 100 miliona pregleda. Marko je prošle godine podelio ove informacije na Instagramu, naglasivši da očekuje još veće uspehe u budućnosti.

Možda vas interesuje:
Aleksandra Nikolić uživa u majčinstvu dok Filip Car otkriva detalje o njihovom dogovoru!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>