Region

Svet

Aleksandra Prijović se povlači iz javnosti uz koncert u Beogradu: Vraćamo se kući!

Aleksandra Prijović najavila je svoj povratak kući uz spektakularan koncert u Beogradskoj Areni, koji će se održati 22. decembra. 

Aleksandra Prijović se povlači iz javnosti uz koncert u Beogradu: Vraćamo se kući! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Ovim koncertom pevačica planira da se povuče iz javnosti na neko vreme, što je izazvalo veliku pažnju njenih obožavalaca. Nakon niza uspešnih koncerta širom naše zemlje i regiona, Aleksandra je odlučila da se na neko vreme oprosti od scene upravo u gradu u kojem je započela svoju turneju pod nazivom "Od istoka do zapada". 


Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic 

- Dragi moji, prošlo je godinu dana otkada smo krenuli na putovsnje "Od istoka do zapada" i zahvaljujući vama, desilo se nešto što nisam mogla ni da sanjam. Obišli smo mnogo gradova i mnogo država i svuda naišli na ljubav. Ovih godinu dana nikada u životu neću zaboraviti. Hvala vam za svaki osmeh i svaku suzu. Hvala vam za svaku otpevanu pesmu i svako nezaboravno veče. Volela bih kada bi ova turneja mogla da traje večno. Ali, da bismo krenuli na neko novo putovanje, ovo moramo da završimo. Samo jedna noć za kraj, jer želim da se još jednom vidimo tamo gde je sve počelo. Vraćamo se kući! Vraćamo se Beogradu! Vidimo se 22. decembra
- rekla je ona u videu koji je objavila na svom Instagram profilu.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>