Region

Svet

Petar Zekavica u očajničkoj potrazi za nestalom ćerkom: Molim sve da pomognu!

Srpski glumac Petar Zekavica apeluje na javnost da mu pomogne u potrazi za ćerkom Sofijom (16), koja je nestala iz porodičnog doma u Beogradu. U emotivnom obraćanju otkriva da je devojčica u teškom stanju i moli sve koji je primete da odmah kontaktiraju njega ili policiju.

Petar Zekavica u očajničkoj potrazi za nestalom ćerkom: Molim sve da pomognu! Foto: Printscreen Youtube/K1




Srpski glumac Petar Zekavica u potrazi je za svojom ćerkom S.Z. (16), koja je, prema njegovim rečima, pobegla iz porodičnog doma u Beogradu.

"Molim sve prijatelje i poznanike u Beogradu da obrate pažnju na moju ćerku Sofiju Zekavicu (16) i da, ukoliko je primete, odmah kontaktiraju mene ili policiju. Ona je danas pobegla od kuće i suicidalna je. Ovo su slike snimljene danas", napisao je očajni otac na svom Fejsbuk profilu, apelujući na sve koji imaju informacije da mu se što pre jave.






Petar Zekavica, iza sebe ima bogatu karijeru sa više od 80 filmskih i televizijskih projekata. Iako je rođen u Beogradu, stekao je popularnost u Rusiji, a na domaćoj sceni se istakao u seriji "Državni službenik", gde je po prvi put glumio na srpskom jeziku.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>