Region

Svet

Region

Serija Ringišpil po romanu Jelene Bačić od 12. oktobra na malim ekranima! (VIDEO)

Serija "Ringišpil" po romanu Jelene Bačić od 12. oktobra - vikendom, na malim ekranima! Pratite ovu predivnu priču od 21 čas na Super Star kanalu.

Serija Ringišpil po romanu Jelene Bačić od 12. oktobra na malim ekranima! (VIDEO) Foto: Printscreen Instagram/ringispil_serija




Ovo nije samo priča o večnoj ljubavi između muškarca i žene, ovo je priča o ljudima koji nas čine srećnima, koje mnogo volimo ali, nažalost, prve i povređujemo. Ukoliko volite romane Jelene Bačić Alimpić, ukoliko ste vlasnik jednog od 220.000 primeraka ovog čuvenog romana, onda ćete voleti i seriju "Ringišpil", nastalu na osnovu istoimenog romana! 


Od 12. oktobra, na SuperstarTV kanalu, premijerno gledamo ovu divnu priču koja će u vama probuditi gomilu emocija.



Priča prati životnu priču mlade balerine Ane Balint, čije je detinjstvo započelo na skromnom vojvođanskom salašu sredinom prošlog veka. Uprkos brojnim izazovima, Ana je uspela da se probije do svetskog vrha kao balerina, osvajajući srca publike na pozornicama Boljšoj teatra i stičući evropsku slavu.



Foto: Printscreen Instagram/ringispil_serija


Njena mladost bila je obeležena nesrećnim brakom njene majke, koja se upustila u brak sa siromašnim čovekom uprkos protivljenju svojih roditelja, kao i dubokim prijateljstvom sa Đorđem, drugom s salaša, koji ju je voleo do kraja života. Ana je na svom putu ka slavi imala podršku majke, koja je zbog Aninog talenta preselila porodicu u Beograd, kao i tajnu ljubavnu vezu sa novinarom Sergejem Pavlovičem.




Foto: Printscreen Instagram/ringispil_serija



"Ringišpil" nije samo priča o trajnoj ljubavi, već i o teškim izborima i brilijantnoj karijeri koja nam donosi uvid u kulturu i istoriju baleta, kao i u nestali svet Vojvodine tridesetih godina prošlog veka.

Serija "Ringišpil" je produkcija Telekoma Srbija, Filma danas i Dandelion productions, sa dramatizacijom romana od strane Nataše Drakulić, dok je režiju serije vodio Miloš Kodemo.

U glavnim ulogama su Nevena Nerandžić, Miloš Vlalukin, Slavica Vučetić, Igor Đorđević, Vjera Mujović, Sanja Moravčić, Marko Vasiljević, Sonja Jauković, Igor Damnjanović, Vesna Kljajić Ristović, Ivan Zablaćanski, Jelena Lončar, Dragan Vesić i mnogi drugi.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>