Region

Svet

Tanja Savić progovorila o trudnoći i velikim planovima: Ljubav, porodica i koncert karijere!

Pevačica Tanja Savić otkrila je kako uživa u skladnoj vezi sa partnerom Muhamedom Bešićem, te priznala da razmišlja o proširenju porodice. Pored ljubavnih planova, sprema i najveći koncert svoje karijere u Beogradskoj areni.

Tanja Savić progovorila o trudnoći i velikim planovima: Ljubav, porodica i koncert karijere! Foto: Printscreen Youtube/Nova S



Tanja Savić će uskoro proslaviti dve decenije svoje muzičke karijere spektakularnim koncertom u Beogradskoj areni, koji je zakazan za manje od dva meseca.

Tanja trenutno uživa u ljubavi sa svojim partnerom Muhamedom Mukijem Bešićem, a u jednom intervjuu je otkrila da već neko vreme žive zajedno u inostranstvu, dok će povremeno boraviti i u Srbiji. „Živimo zajedno već skoro godinu i po dana sa našom decom, i stvarno nam je divno. Pokušavamo da ih vaspitavamo u duhu vrednosti kojima su nas naši roditelji učili, da postanu dobri ljudi,“ izjavila je Tanja.




Foto: Printscreen Youtube/Nova S


Takođe, otkrila je da razmišlja o proširenju porodice: „Naravno da bih želela dete, ne toliko zbog sebe, već zbog njega, jer mislim da ne bi bilo pošteno da mu to uskratim, s obzirom na to da se iskreno volimo. On je prihvatio moju decu, i to zaista izuzetno cenim. Upoznao je i moje roditelje. Iako nisam savršena, ponekad sam možda i teška, on je jedini koji bi me trpeo,“ iskreno priznaje Tanja Savić.

„Iako nisam savršena, on je za mene savršen i zavolela sam ga takvog kakav jeste. Zahvalna sam mu što me prihvata i voli onakvu kakva sam, jer sam konačno osetila pravu ljubav. On mi je vratio veru u ljubav,“ zaključila je pevačica u intervjuu za Grand.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>