Region

Svet

Slobodan Ćustić: Glumac sa srcem - dva braka i šestoro dece!

Slobodan Ćustić, poznati glumac sa bogatom karijerom, imao je dva braka i iz njih je dobio ukupno šestoro dece.

Slobodan Ćustić: Glumac sa srcem - dva braka i šestoro dece! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Iz prvog braka sa suprugom, dobio je sinove Nikolu i Ljubomira, dok iz drugog braka sa Jelenom ima četvoro dece: Vasilija, Tanasija, Zariju i Ozrena.

Zanimljivo je da je Slobodan stariji od Jelene 23 godine, a ona je dvoje od svoje dece rodila kod kuće.

U jednom od svojih intervjua, Jelena je otvoreno govorila o iskustvu porođaja u domaćim uslovima.


Foto: Instagram printscreen/slobodancustic

„Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je žao što to nisam uradila. Kada sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila“, priznala je.

Jelena je dodala da je bila okružena najmilijima, što joj je davalo dodatnu podršku. Njen stariji sin, Vasilije, bio je posebno zainteresovan za rođenje svog mlađeg brata.

„Mali Tanasije je spavao, a Vasilije je želeo da gleda taj veličanstveni čin. Babica Divna, koja se specijalizovala za porođaje kod kuće, bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao“, ispričala je Jelena sa osmehom.

Nakon porođaja, Jelena nije osećala potrebu da ide u bolnicu.

"Babica je pogledala bebu i ustanovila da je sve u redu. Meni nije bilo potrebno nikakvo dodatno pregleda, jer nisam imala ranu. Dva sata posle porođaja, prala sam sudove. Komšinica koja nam je došla u posetu nije mogla da veruje šta radim. Porodila sam se, i život se odmah nastavio“, dodala je supruga Slobodana Ćustića.

Slobodan je takođe podelio svoje utiske o dolasku nove sestre u porodicu. „Naši sinovi su razumno prihvatili dolazak svoje sestre. Vasilije je bio u šoku kada smo se vratili iz porodilišta sa bratom Tanasijem.

Bio je potpuno iznenađen otkud beba. Kada je video trenutak kada je naša devojčica došla na svet, otišao je u sobu da spava“, rekao je Slobodan, izražavajući svoju sreću zbog radosnih trenutaka koje je porodica delila. „Tog jutra bio sam najsrećniji čovek na svetu“, dodao je sa osmehom.

Ova porodica, ispunjena ljubavlju i razumevanjem, pokazuje kako je moguće pronaći radost i sreću u svakodnevnim životnim situacijama.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>