Farma

Parovi

Farma 8: Jednoglasno odlučeno - On je prvi gazda imanja! (VIDEO)

Na početku nove sezone popularnog rijalitija "Farma 8", već je izabran prvi gazda imanja, a uloga je pripala dobro poznatom učesniku – Kristijanu Goluboviću.

Farma 8: Jednoglasno odlučeno - On je prvi gazda imanja! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Proka, vlasnik imanja, pozvao je učesnike da jednoglasno izaberu prvog gazdu rijalitija "Farma 8" i dao im slobodu da sami odluče ko će preuzeti tu odgovornost.

Sada biramo gazdu imanja, prvi put birate vi. Kada neko ispadne, sledeći put on će izabrati gazdu. Sada se sami dogovorite ko treba da bude gazda imanja,“ rekao je Proka, prepuštajući odluku učesnicima.

Bez mnogo razmišljanja, većina učesnika jednoglasno je predložila Kristijana. „Kristijan, bez razmišljanja,“ rekli su učesnici, dok je Proka potvrdio njihov izbor:

„Ko je za Kristijana neka digne ruke, znači većina je za njega. To je odlično. Sada idem da pričam sa Kristijanom i da mu dam ključ od gazdinske kuće.“

Nakon što je Proka predao ključ, Kristijan je kao pravi lider preuzeo ulogu gazde. Njegov prvi zadatak bio je da organizuje porodični sastanak sa učesnicima, gde je objasnio pravila i postavio osnovne obaveze.

„Kada se budete kupali u buretu, obavezno da operete bure nakon toga, to vam je glavni zadatak,“ naglasio je Proka.

Kristijan, prepoznatljiv po svom odlučnom stavu, sigurno će uneti posebnu dinamiku u "Farmu 8" i učiniti boravak na imanju zanimljivim za sve učesnike.

Pred nama su napeti dani, a ostaje da vidimo kako će se ostali takmičari snaći pod njegovim vođstvom.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>