Farma

Parovi

Farma 8: Ovo su svi učesnici popularnog rijalitija! (VIDEO)

Sinoć je zvanično počela nova sezona jednog od najpoznatijih rijalitija u regionu, "Farma 8".

Farma 8: Ovo su svi učesnici popularnog rijalitija! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Ove godine, imanje je postalo dom za čak 23 takmičara, koji su spremni da se suoče sa izazovima života na farmi, intrigama i međusobnim sukobima.

Kao i svake godine, očekuje nas puno zabave, smeha, ali i napetih trenutaka. U nastavku vam donosimo listu svih učesnika koji su se uselili na "Farmu 8". Učesnici koji su se uselili na imanje su: Nikola Lakić, Elena Petrović, Boža Džons, Aleksandra Jakšić, Predrag Lazić
Ljiljana Stevanović Lili, Nataša Mićić, Ognjen Ravić, Snežana Jovičić, Boban Besanović, Srđan Kocić, Aleksandra Stanišić, Nikola Jovanović, Marya Rawashdeh, Aleksandra Babejić, Nikola Đorđević, Veselin Radović, Andrea Anđelković, Nikola Despotović, Dušica Topić, Kristijan Nikolić (Kiki Star), Jelena Golubović i Kristijan Golubović.


Ova šarolika grupa učesnika donosi različite osobine i karaktere, što obećava bogatu dinamiku na farmi. Sa intrigama koje počinju već od prvog dana, publika će sigurno biti uvučena u njihove svakodnevne živote, međuljudske odnose i izazove s kojima će se suočavati tokom trajanja šoua.

Ostanite uz "Farmu 8" kako biste ispratili ko će najbolje podneti pritisak i osvojiti naklonost publike, ali i nagradu koja čeka najupornije!

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>