Svet

Region

Velika tragedija: TikTok senzacija Kubra Aikut izvršila samoubistvo u 26. godini - Ostavila oproštajno pismo

TikTok fenomen Kubra Aikut, koja je živela u istanbulskoj četvrti Sultanbejli, pre nekoliko dana je tragično okončala svoj život skočivši sa petog sprata svog stana.

Velika tragedija: TikTok senzacija Kubra Aikut izvršila samoubistvo u 26. godini - Ostavila oproštajno pismo Foto: Instagram printscreen/kubrasalofficial



Njena smrt izazvala je šok, a dodatno iznenađenje donela je izjava njene tetke, koja tvrdi da su Kubra i njen dečko raskinuli dan pre incidenta. 

Kubra Aikut je oduzela sebi život, a bolni događaj desio se u Istanbulu. Fenomen društvenih mreža postala je poznata po svojoj vedrini i energiji, ali nažalost, okončala je život skokom sa svog stana na petom spratu. Po dolasku na lice mesta, medicinske ekipe su mogle samo da konstatuju smrt.

U svom oproštajnom pismu, Kubra je napisala: „Skočila sam svojom voljom. Ne želim više da živim. Čuvajte se. Bila sam dobra prema svima, ali prema sebi nisam mogla biti. Budite sebični u ovom životu, tada ćete biti srećni. Umirala sam danima, ali niko to nije video. Odlazim jer volim sebe i mislim na sebe. Žao mi je... Kako sam vas opet iznenadila.", prenose turski mediji


Foto: Instagram printscreen/kubrasalofficial


Tetka Kubre Aikut, Ajše Šenturk, izjavila je: „Kubra je bila vesela i živahna devojka, prava ruža naše porodice. Volela nas je, a i mi smo nju.

Poslednji put smo se srele pre desetak dana. Rekla mi je da ima dečka i poverila mi se: ‘Teto, toliko sam ljubomorna na njega. Samo želim da se brine o meni.’ Rekla sam joj da to nije zdrav odnos. Mislim da su raskinuli dan pre nego što se desio ovaj tragični događaj."

Ajše je dalje izjavila: „Ovaj tragični događaj se desio dan nakon njihovog raskida. Strašno nam je žao."

Kubrinoj smrti posebno se osvrnuo i njen ujak, Adem Taš, koji je rekao:

„Kubra je odrasla pod našom brigom i živela je punim plućima. Ne možemo da razumemo kako dete koje je volelo život može da učini nešto ovako strašno. Živela je u Istanbulu, a povremeno bi dolazila u Bursu da vidi roditelje. Nije bila dete koje je imalo blizak odnos sa porodicom, živela je daleko od nas."

Adem je dodao: „Bavila se društvenim mrežama, a nadležni sprovode istragu o svemu što se dogodilo. Još uvek ne možemo da verujemo da je više nema."

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>