Region

Svet

Lepa Brena: Dva proroka koja su predskazala moju sudbinu!

Pevačica Lepa Brena nedavno je ponovo podelila svoja iskustva sa čuvenom proročicom Baba Vangom, otkrivajući kako su proročanstva oblikovala njen život.

Lepa Brena: Dva proroka koja su predskazala moju sudbinu! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou," Brena je pričala o ključnim trenucima kada su joj dva proroka predskazali sudbinu, uključujući onog koji joj je otkrio da će postati velika zvezda.

“Dva proroka su bila krucijalni u mom životu. Kada sam imala 14 godina, bila sam devojčica koja nije često izlazila. Sećam se trenutka kada sam bila kod komšinice teta Sene, a tada je došao stariji čovek tražeći čašu vode. Kada je ušao, pitao je čija sam, a zatim mi je rekao: ‘Ova vaša ćerka, ona će biti jako, jako poznata. Koliko očima vidi, toliko će ići daleko’,” prisetila se Brena, a suze su joj zamaglile oči dok je govorila o ovom emotivnom momentu.

Brena se setila kako je, u tom trenutku, bila skeptična prema njegovim rečima, ali je obećala da će se setiti ovog čoveka i upaliti sveću kada se to desi. “Tada sam bila dete i nisam mogla ni da pretpostavim šta mi sudbina sprema. I dan danas ga se sećam, uvek mu zapalim sveću,” dodala je.

Osim ovog proročanstva, Brena se osvrnula i na svoje iskustvo sa Baba Vangom.

“Kada sam pevala koncerte po Bugarskoj, rekli su mi da moram da odem kod Baba Vange. Bilo je to vreme kada sam se plašila budućnosti,” rekla je. “Kada sam kročila kod Baba Vange, poručila mi je: ‘A ti li si Lepa Brena? Pre pet godina sam napisala u mojoj knjizi da ćeš se ti pojaviti i sleteti sa neba.’”

Proročanstva su se nastavila i uključivala detalje o njenoj budućnosti, uključujući njen brak i porodicu. “Sve mi je to Baba Vanga prorekla i sve je na kraju bilo tačno. Na početku joj nisam verovala, ali shvatila sam da je sve istina što priča,” zaključila je Lepa Brena, osvetljavajući svoj put kroz muziku i život.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>