Region

Svet

Region

Izolacija - Triler koji testira granice stvarnosti: Miloš Biković u ulozi života! (VIDEO)

Jesen donosi misteriju na velika platna! Film „Izolacija“, pod rediteljskom palicom Marka Backovića, vodi nas u napetu priču smeštenu u zabačenu šumsku stanicu, gde se Miloš Biković suočava sa neobjašnjivim događajima i mračnim tajnama.

Izolacija - Triler koji testira granice stvarnosti: Miloš Biković u ulozi života! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Art Vista



Jesenji bioskopski repertoar donosi nam pravu misteriju, dinamičan i uzbudljiv film „Izolacija“, reditelja i scenariste Marka Backovića, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi. Ova filmska priča koja ostavlja bez daha, vodi nas u zabačenu naučnu stanicu, smeštenu u napuštenim šumskim dubinama, u koju stiže istraživač Jovan (Miloš Biković), kako bi se bavio proučavanjem divljih životinja.




Na početku, samoća mu se čini kao idealan beg od civilizacije, ali ubrzo počinju da ga uznemiravaju neobjašnjivi događaji. Kako vreme prolazi, Jovan postaje svestan da nije sam.Sniman na živopisnim lokacijama planine Tara, ovaj jedinstveni triler vodi svog glavog junaka po tankoj granici između paranoje i stvarnosti, suočavajući ga sa zastrašujućim otkrićem koje krije mračnu tajnu njegovog zadatka.

 


Foto: Nemanja Miščević


„Izolacija je film koji smo osmislili sa ciljem da publici pružimo ono što i mi sami, kao autori projekta, volimo da gledamo – triler koji ne nudi samo uzbuđenje, već i nešto drugačije, sveže, i duboko povezano sa savremenim temama i tokovima. To je priča koja testira granice između stvarnosti i njene percepcije, otvarajući pitanja koja se tiču svih nas. Prepun neočekivanih obrta i prevrata, ovaj hibridni triler kombinuje elemente više žanrova kako bi pružio iskustvo koje će, verujem, zadovoljiti ljubitelje trilera i one koji traže moćnu priču unutar složenog, dinamičnog narativa“, istakao je reditelj i scenarista Marko Backović. 

 

Pored Miloša Bikovića, u glumačkoj podeli su i Miodrag Miki Krstović, Milena Predić, Milutin Dapčević, Mladen Andrejević, Marko Mak Pantelić, Anđela Jovanović, Alisa Lacko.

Ovu originalnu i nesvakidašnju filmsku priču kao koscenarista potpisuje i Marko Jocić, a autorski deo ekipe čine i direktor fotografije Ðorđe Stojiljković, montažerka Nataša Pantić, scenografkinje Sanja Bulat i Katarina Plavša, kompozitor Nikola Jeremić, kao i kostimografkinja Jelena Đorđević.




Foto: Nemanja Miščević


Produkcijske kuće Viktorija Film, Archangel Digital, Livada Produkcija, LMC i Talking Wolf productions stoje iza ovog filmskog projekta, koji je realizovan uz  podršku Ministarstva kulture Republike Srbije, Telekoma Srbija, Filmskog centra Srbije i Audio-vizuelnog centra Republike Srpske.

Svečana premijera filma „Izolacija“zakazana je za 29. oktobar u Sava centru, u distribuciji Art Viste.

Možda vas interesuje:
Serija Močvara 3 epizoda 5: Da li će Tijana svedočiti?! (VIDEO)

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>