Region

Svet

Marija Šerifović završila na infuziji zbog Jovane Pajić: Bože, daj mi snage! (FOTO)

Marija Šerifović podelila je urnebesnu scenu sa fanovima. Pevačica je zajedno u društvu Jovane Pajić, a obe su priključene na infuziju! 

Marija Šerifović završila na infuziji zbog Jovane Pajić: Bože, daj mi snage! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/serifovic



Ne, nije u pitanju nikakva ozbiljna situacija, već, kako Marija šaljivo kaže, "potrebna im je snaga" da izdrže pripreme za Jovaninu novu pesmu.

Jovana Pajić, koja je pre samo nekoliko meseci pokorila muzičke liste hitom "Ludilo moje", ponovo se sprema da publiku iznenadi novim projektom. 

Čini se da je Marija, kao pravi prijatelj, odlučila da je podrži – ali izgleda da pripreme za pesmu nisu bile nimalo jednostavne. Šala na stranu, infuzija na slici verovatno je tu samo da nam pokaže koliko su oboje "uloženi" u Jovanin novi hit, koji će, po svemu sudeći, biti pravo osveženje!


Foto: Instagram printscreen/serifovic

Fanovi na Instagramu nisu prestali da komentarišu – jedni su u šali pitali ko će prvi dobiti "otpust sa infuzije", dok su drugi samo čekali na objavu kada će pesma konačno izaći. 

Marija, naravno, nije propustila priliku da se našali i poželi "snage i mudrosti" za ovaj proces, što samo još više podgreva iščekivanje.

Jedno je sigurno – ako je nova pesma Jovane Pajić uzrok ovakvih scena, možemo da očekujemo još jedno "ludilo" na muzičkoj sceni!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>