Region

Svet

Rada Manojlović iznenadila sve izjavom o Milanu Stankoviću: Naša veza i dalje traje!

Spekulacije o odnosu Milana Stankovića i Radmile Manojlović i dalje zaokupljaju pažnju medija.

Rada Manojlović iznenadila sve izjavom o Milanu Stankoviću: Naša veza i dalje traje! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Njihova ljubavna veza bila je jednako interesantna javnosti kao i njihove uspešne muzičke karijere. Pet godina su delovali kao skladan par, pa je iznenadni raskid šokirao mnoge.

Za razliku od brojnih parova koji najavljuju da će ostati prijatelji, a to retko uspeju, Milan i Rada su zaista ostali u dobrim odnosima. Njihova povezanost, uprkos razlazu, nastavila je da budi interesovanje i ostala je predmet spekulacija o mogućem pomirenju ili nastavku prijateljstva.


Foto: Printscreen Youtube

- "Naša veza i dalje traje, kao prijateljska. To je retkost, ali postoji. Milan mi je drug, on je odlično sada, našao je svoj mir i spokoj, povukao se sa estrade i ja ga razumem", rekla je Rada, a potom u emisiji "Ceca show" na televiziji Blic, otkrila da su ona i Milan tokom veze prošli golgotu.

- "Prošli smo golgotu. Nismo bili svoje gazde, bili smo u organizaciji koja te nije pitala da li si jeo ili spavao. Živeli smo u kombiju i radili po dva, tri koncerta dnevno. Tu smo se mi zapravo i spanđali, imali smo 20 godina. Naša ljubav je proistekla iz tog mukotrpnog rada i druženja, zato smo i ostali prijatelji", ispričala je Rada.

Rada je takođe napomenula da su joj bivši momci zabranili da govori o njima, a posebno Milan Stanković koji se već godinama nalazi u ilegali.

"Meni je Milan zabranio da pričam o njemu, ne znam samo zašto jer uvek najlepše pričam o njemu. Kaže mi večito 'dokle ćeš više da pričaš, ja ćutim,'" dodala je Manojlovićeva uz osmeh

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>