Ostalo

Sme�no

​Izgubljena karijera: Bivša kanadska atletičarka otkriva kako joj je incident u Valmartu uništio život!

Bivša olimpijka govorila je o tome kako joj je život uništen nakon što je zaboravila da skenira šparoge i šunku na Valmart mašini za samoplaćanje.

​Izgubljena karijera: Bivša kanadska atletičarka otkriva kako joj je incident u Valmartu uništio život! Foto: YouTube printscreen/Missouri Valley



Kanadska atletičarka Megan Petipis (48) uhapšena je 28. marta u Indijani zbog krađe, posedovanja marihuane i posedovanja kontrolisane supstance.

Optužbe su u međuvremenu odbačene, ali je Petipis izgubila prestižan posao kao rezultat, te kaže da su joj karijera i reputacija uništene.

Njen pad počeo je nakon što je obezbeđenje Volmarta izvestilo da trener softbola američkog koledža nije uspela da skenira nekoliko prehrambenih artikala tokom kupovine namirnica na mašini za samoplaćanje.

Policija je pretresla Petipis i pronašla tri vape za jednokratnu upotrebu u njenoj torbici, zajedno sa dva neotvorena plastična pakovanja koja sadrže lek protiv mučnine Zofran.

Protiv sportistkinje iz Blenhajma, Ontario, optužbe su odbačene 19. septembra, ali je ona rekla da je incident 'promenio sve'. „To je gorko-slatko“, rekla je Petipis za Nacional Post.

„Srećan sam, očigledno, optužbe su odbačene.

„Tužan deo je šteta koju je to nanelo mojoj karijeri. To je promenilo sve u mom životu. Prošlo je pet meseci, živa noćna mora. Izgubio sam karijeru, izgubio sam posao, život koji sam gradio i bilo je zaista teško.“

Petipis je dala ostavku na mesto glavnog trenera softbol tima NCAA divizije 1 na Univerzitetu Valparaiso u Indijani ubrzo nakon incidenta u Volmartu.

Policija je zadržala trenera softbola u supermarketu i otkrila da stvari u vrednosti od 67 dolara, uključujući špargle i šunku, nisu skenirane.



Ona je platila druge predmete u vrednosti od 167 dolara, prema izveštajima lokalnih vesti iz marta.

Tokom hapšenja i naknadnog pretresa Petipis, policija je otkrila vape i lekove protiv mučnine.

„Bilo je tako smešno“, rekla je Petipis, dodajući da nije shvatila da skener za samoplaćanje nije pročitao neke od stavki.

Bivša atletičarka je dodala da vape ne sadrže nikotin ili THC, a pilule su bile na recept pomoćnog trenera koji ju je zamolio da se brine o njima kada su krenuli na utakmicu softbola.

„Oboje smo ih zaboravili“, rekla je.

Softbol tim iz Valparaiso Bikonza potvrdio je da je Petipis podnela ostavku 1. aprila. „Zajednica softbola je čvrsto povezana grupa i te (vijesti) su prošle kao požar“, rekao je Petipis za Nacional Post.

„Stvarno naučite ko su ljudi koji zaista veruju u vas i koji vam veruju i koji su vam zaista prijatelji.“

Nakon njenog hapšenja, sudski postupak je oduговлачен, sve dok nije odobren zahtev njenog advokata za razrešenje.

Sudsije su pregledale Petipisin izveštaj o incidentu, dokaz o receptu njenog asistenta i referentna pisma o karakteru pre nego što su donele odluku.

Petipis je igrala softbol za Kanadu na Igrama u Sidneju 2000. i bila je zamena za Olimpijski tim 2004.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>