Farma

Parovi

Jelena Golubović šokirala u emisiji: Ako me ne slušate, izlazim iz studija!

Jelena Golubović, nova učesnica "Farme 8", burno je reagovala na pomen bivšeg dečka Čupe u emisiji i zapretila napuštanjem studija. Otvoreno je govorila o svom rijaliti životu, ali i odbila da priča o prošlosti koja je, kako kaže, "zastarela".

Jelena Golubović šokirala u emisiji: Ako me ne slušate, izlazim iz studija! Foto: Printscreen Youtube/RED TV



Jelena Golubović spremna je da se ponovo upusti u rijaliti avanturu, a već ovog petka postaće učesnica nove "Farme 8", koja počinje sa emitovanjem 27. septembra na Narodnoj TV. Gostujući u emisiji, Golubovićeva je otvoreno govorila o tome da li je spremna za novi izazov u svom životu.

Takođe, Jelena se osvrnula na svoj buran rijaliti put koji je izazivao mnogo pažnje u javnosti, ali je burno reagovala kada je pomenut njen bivši partner Čupa. Odbila je da nastavi razgovor na tu temu i zapretila napuštanjem studija ukoliko se priča ne okonča.

To je bilo u rijalitiju pre 11 godina i trajalo je samo mesec dana. Kristijan i Miki bi rekli da bi i delo zastarelo za to vreme! Koga to danas zanima? On ima svoj život, ja svoj. Čestitamo jedno drugom praznike i to je sve - izjavila je Jelena, dodajući da je bivši dečko nedavno kontaktirao s njom da bi je pitao da li ulazi u rijaliti.



Reality učesnica Jelena Golubović
Foto: Printscreen Youtube/RED TV​



Njega bi trebalo da pitate zašto me je to pitao. Ja sam mu jasno rekla da imam nekog, i ne vidim razlog za takva pitanja. Je l’ slušate mene ili samo sebe? Ako slušate samo sebe, ja mogu da izađem iz emisije! - rekla je odlučno Golubovićeva.

Nastavila je objašnjavajući da su ona i Čupa bili zajedno svega mesec ili dva tokom te godine, te da je on sada u braku, sa četvoro dece, i da ne vidi smisao u ponovnom otvaranju te priče.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>